vrijdag 30 november 2018

Expresso jurk zwart wit

Een nieuwe zomer jurk is essentieel in je garderobe! Met de vrolijke prints en knallende kleuren ben je verzekerd van een stijlvolle outfit. Ontworpen door en voor de zelfverzekerde vrouw combineert dit merk van Nederlandse bodem klassieke ontwerpen met gewaagde prints in zwart met wit of juist verschillende kleuren, zoals roo oranje en geel of in verschillende tinten . Altijd gratis verzending vanaf € 5-!


Ga naar Van Tilburg Online.

Soap kokerjurk met ingeweven dessin. Het merk wil dat hun kleding een vrouw nog mooier en zelfverzekerder maakt. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis bezorgd. Het model is voorzien van een ronde hals, korte mouwen en gebreide boorden met streepdessin. Zo goed als nieuw Verzenden.


Amalia jurk gebroken wit. Met een verovering van de Nederlanse, Duitse en Belgische markt, plus 8verkooppunten in het binnen en buitenlan . Dat zorgt voor draagbare kleding met een charmante uitstraling.

Dit model heeft een lichaamsvolgende pasvorm met een lengte tot de knie, een wijde ronde hals en aangeknipte driekwartmouwen. De mouwen zijn versierd met een zilveren grosgrain band en komt met een blauw met zilver elastieken ceintuur voor een extra accent op de taille. Expresso Gypsie jurk meerkleurig.


Afhankelijk van partner. Zwart wit gestippelde jurk met overslag, in perfecte staat. Is in de stijl van King Louie, ring aan de zijkant met heel mooie drapering.


Jurk Jolly heeft een vrouwelijk A-lijn model en is gemaakt van crêpe polyester in klassiek zwart. De halslijn heeft een voile biesje met. Het merk heeft een geheel eigen identiteit en zet zich daarnaast in voor een betere wereld. Gratis verzenden en retourneren! Deze vrolijk gekleurde sjaal is prachtig in combinatie met onder andere grijs, wit , blauw, groen en beige.


De hele jurk is zwart met wit gestipt. Aan de voorkant zitten twee lange banden die gebruikt kunnen worden als strik. Kwaliteit: polyamide elasthaan . De jurk loopt aan de voorkant iets wijder uit.


Daarbij kan gekozen worden tussen effen kleding voor een zakelijk effect of juist voor patronen met het oog op een zomerse casual look.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.