maandag 26 november 2018

Faber opti myst cassette l

Omschrijving Type, 3-zijdig model. Kleureffect instelbaar, Nee. De Faber Opti - Myst cassettes zijn bijzonder populair en niet zonder reden.


Deze cassette geeft een bijzonder realistisch vuurbeeld met een levendige vlammenspel en rookontwikkeling. Dit alleen met zeer fijne waterdruppeltjes en licht voor de projectie.

Samen zorgt voor een schouwspel waar u uren naar kunt kijken, het . Faber Dimplex Cassette L Pebbles bestellen? Faber Cassette L OptiMyst inbouw cassette. Deze haard maakt onderdeel uit van de zeer populaire Opti myst serie van Faber.


De cassette L is een inzethaard. Geschikt voor plaatsing in bijvoorbeeld een kast, plateau of doorkijk. Vlameffect wordt gecreëerd door verlichte ultra-fijne waterdamp.

Op de afbeelding zijn cassettes naast elkaar geïnstalleerd. Specificaties Elektrische inbouwhaard Vuurbeeld Opt-myst vlam en. De Opti - Myst Cassette L met 3-dimensionaal vuurbeeld. Geaccentueerd door verlicht ultrafijne waterdamp, wat zorgt voor een echt rookeffect. Offerte aanvragen Stel een vraag.


Afmetingen(HxBxD) H16-B72. Eenvoudig te plaatsen, en ook mogelijk zoals op de foto, cassettes naast elkaar. Grote cassette met Opti - myst techniek.


De Cassette L Opti - myst is de grootste cassette uit het assortiment van Dimplex. Voordeel aan deze cassette is dat deze eenvoudig in te bouwen is en past bij vrijwel iedere interieurstijl. Zoekt u een elektrische sfeerhaard met waterdamp ? In te bouwen naar eigen smaak ! De Dimplex Cassette L Opti - Myst is een elektrische haard met het 3- dimensionale Opti - myst vuurbeeld.


Eenvoudig in te bouwen cassette en te plaatsen is naar eigen creativiteit. Ben je op zoek naar een leuke elektrische haard?

Op zoek naar een sfeervolle elektrische haard? De Dimplex Juneau XL elektrische haard is een losse unit en heeft dus vele mogelijkheden u kan de cassette inbouwen in een bestaande haard of bijvoorbeeld een zelfbouwhaar kortom vele mogelijkheden! Ook deze elektrische kachel van Dimplex maakt gebruik van het Opti - Myst principe waar water verdampt wordt. De Faber cassette L Opti - Myst is een elektrische inzethaard met het 3- dimensionale Opti - myst vuurbeeld en wordt geleverd met afstandsbediening. Het bijzondere vlameffect van de Faber Opti - Myst wordt gerealiseerd door een ultra- fijne waterdamp te verlichten.


Faber is de eerste die deze techniek toepast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.