donderdag 29 november 2018

Glazen potjes kopen

Kies en filter hier de gewenste Glazen Potten. Hoe meer u afneemt hoe meer uw korting oploopt! Bestel makkelijk en snel op Verpakkingshop. Glazen potten vinden wij super staan in iedere keuken. Veel etenswaren zien er tenslotte mooi genoeg uit voor in een pot.


De pasta komt bijvoorbeeld beter tot zijn recht in een pot dan in de originele verpakking.

Het is ook nog eens onwijs handig doordat je zo kunt zien of je genoeg op voorraad hebt. Van een apotheek potje , plastic potjes , pet potten, de bekende weckpot, jampot (jampotten). De jampot kan ook gebruikt worden als sambalpot voor de oosterse restaurants en producenten. Alle glazen potten zijn voorzien van deksel en u kunt ze kopen bij de aangesloten groothandel op Verpakking. Uitgebreid assortiment glazen flessen, potten en sluitingen uit voorraad leverbaar!


Stevige potten in verschillende maten, kleuren en materialen. Vele aanbiedingen bij bol. Vind glazen potjes op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Laat je bestelling thuisbezorgen of haal hem gratis op in een HEMA-winkel. Verkocht per Doos van 24. Paardekooper Verpakkingen B. Voorraadpot met houten deksel. Vul hem met bijvoorbeeld je favoriete snoepjes, granola of suiker.


Hij is ook een maat groter verkrijgbaar. Deze pot is 11x11xcm. Om de presentatie van uw winkel zo bijzonder mogelijk op te fleuren kunt u glazen potjes kopen bij Wiljan.


Hier kunt u inspiratie opdoen voor uw winkelinterieur en de artikelen die u wenst met eigen ogen bekijken . Vaak kunnen we u verder helpen met een passend aanbod. Onze glazen potten kunnen zowel afgehaald als verzonden worden. De meest gebruikte ronde glazen pot voor honing is die van 3ml. In deze pot past ruim 4gram honing. Beschikbaarheid: In voorraad.


Bekijk beschikbaarheid per winkel. Leeg een pak snoepjes in een van onze glazen potten en roep de sfeer op van een ouderwetse snoepwinkel, of houd je thee en koffie vers in onze prachtig versierde blikken.

We hebben ook halfdoorschijnende potten waardoor je makkelijk vindt wat je zoekt. En omdat ze in veel verschillende vormen en maten verkrijgbaar . Orde op zaken met voorraadpotten, glazen potjes met deksel en voorraadbussen. Vanparys - Ruime keuze aan suikerbonen voor elke gelegenheid.


Aan de beste prijs én thuis geleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.