maandag 26 november 2018

High tea warmond

Zelf gemaakte gerechten Sugar of Spice is wat Amanda zelf maakt en elke dag weer vers. Kom binnen voor een lunch, een kop koffie met eigengemaakte taart, high tea of een lekker wijntje of lokaal biertje. Is er iemand jarig, wil je een vriendin verwennen of wil je gewoon de romanticus uithangen?


Je kan van elke vrijdag, zaterdag en zondag een feestje maken door bij ons op de High Tea te komen tussen 14:en 17:00. Geniet twee uur lang van een High Tea in het gezelligste restaurant van . Lekker uit eten in Warmond ?

Ontdek de beste High tea restaurants op IENS, van eetcafé tot sterrenzaak. Lees recensies en reserveer direct! Brasserie De Kaagsociëteit.


De twee sfeervolle nautische ruimtes hebben het in zich om van elk bezoek een ware beleving te maken! Highteabrunch, Restaurant Het Stationskoffiehuis, Warmond. Kom genieten van de lekkerste en gezelligste High Tea van Warmond in een prachtige ambiance.


Genieten van een heerlijk zonnetje en strak blauwe hemel. Precies waar u blij van wordt op de Kaag.

De lente is in aantocht en het begint bij ons te kriebelen. Kom dan gezellig genieten van een high tea in Warmond. Klets gezellig bij en geniet van de verschillende zoete high tea hapjes. Luxe Lunchbuffet Tussen 11:en 14:uur, €1p.


Met de bus naar Landgoed Tespelduyn. Voor alle gasten van De Zonnebloem afd. Warmond en alle vrijwilligers een high tea op Landgoed Tespelduyn te Noordwijkerhout.


Exclusieve catering voor bedrijven en particulieren. Ontdek de luxe en de gezelligheid van een perfect verzorgde high tea. U kunt tennissen, squashen, golfen en watersporten. Onder leiding van Jesicca van velzen, workshop paasstuk maken inclusief high tea € 4pp een gezellige leerzame middag met vriendinnen of sluit gewoon aan bij de groep. Catering en Partyservice Oegstgeest, Rijnsburg, Warmond , Oude Wetering en Hoogmade.


Afbeelding van Landelijk assortiment. Homemade catering bezorgt graag uw High Tea in het Groene Landhuis te Warmond. U wordt getrakteerd op tal van huisgemaakte lekkernijen en kunt genieten van een gezellige middag met uitzicht op de groene weilanden en Kagerplassen. Deze High Tea kunt u serveren tijdens een vrijgezellendag, babyshower, . Lunch - High Tea - High Wine - Diner – BBQ Arrangementen.


Kabeljauw – Varkenshaas – Spare Ribs – Kip – Saté – Biefstuk.

Brunch - Lunch – High Tea. Tijdens de lunch is er altijd wel iets nieuws te proeven en voor een uitgebreide high tea kun je ook perfect terrecht. De passie voor koken en bakken heb ik geërfd van mijn moeder. Ze is ook altijd een inspiratiebron geweest voor mij. Nu nog steeds verzameld ze recepten en verteld ze wat ze die dag heeft gemaakt”.


Meer informatie via contactformulier. Restaurant, café, lunchroom, kroeg of hotel - je kunt terecht in Sassenheim, Voorhout en Warmond. Restaurant De Moerbei, met een Michelin ster bekroonde eetgelegenheid in het schilderachtige plaatsje Warmond , gespecialiseerd in de Franse keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.