dinsdag 4 december 2018

Glazen onderzetters met foto

De glazen onderzetters met foto worden per geleverd en je kunt per onderzetter een andere foto kiezen. De kunststof dopjes zorgen dat de onderzetters stabiel en vlak op tafels staan. Een origineel en praktisch cadeau-idee! Laat je onderzetters voor glazen bedrukken bij smartphoto.


Onderzetters met foto , de persoonlijke toets voor jouw feestje. Ontdek hoe eenvoudig het is om deze onderzetters online te maken bij smartphoto.

Verzending voor rekening en risico koper. Glazen vierkanten onderzetters waar fotos ingeschoven kunnen worden. Voor een persoonlijke sfeer op de tafel. Kijk dan snel bij MegaGadgets. Vandaag besteld is morgen in huis.


Vele aanbiedingen bij bol. Leuk voor op tafel een set van onderzetters met je eigen foto. Er kan foto geplaatst worden op de vier onderzetters.


Ontwerp je eigen unieke onderzetters met onze online designer.

Diverse modellen inclusief snelle levering. Je kunt jouw idee precies zo uitwerken als jij in gedachte ha met het handige ontwerp programma van Tazzly! De onderzetters zijn van hoge kwaliteit glas, zodat je heel lang kunt genieten van . Als je de glazen onderzetters niet gebruikt kan je de set bovendien gebruiken als fotolijst.


Iedereen kent het wel, je krijgt visite en heel de tafel staat vol met glazen. Zodra iedereen weg zit het hele tafelblad vol met kringen van de glazen. Door de glazen op een onderzetter te plaatsen is dit probleem direct verholpen. Natuurlijk zijn er heel veel soorten standaard onderzetters overal en nergens . Voor persoonlijke onderzetters upload men zijn eigen foto en maakt online een mooi en uniek ontwerp voor zijn eigen onderzetters. Uw foto op hoogwaardige onderzetters verleent uw huis een fris tintje en persoonlijkheid.


Pas het ontwerp volgens je voorkeur aan. Het aantal kan je hier of later in de winkelmand nog aanpassen. Belangrijk: gepersonaliseerde goederen kunnen na bestelling niet meer geannuleerd worden. Met deze unieke set hardboard onderzetters met foto en tekst voorkom je vlekken en krassen op tafel. Een praktisch en origineel cadeau!


Er is een groeiend aantal fotografen dat over een eigen inkjetprinter beschikt om fotoproducten te maken. Het gaat hier niet enkel over canvassen en posters, maar ook over allerhande geschenken en gadgets. Ook het verpakkingdoosje voor deze onderzetters pas.


Een hardglazen onderzetter met een foto of afbeelding naar keuze.

Inclusief beschermende dopjes. Verkrijgbaar per stuk of in een voordelige set van stuks. Sommige producten zijn zo mooi of bijzonder dat ze extra aandacht verdienen. Elke week wordt door de fonQ redactie een product verkozen tot fonQy favorite. Benieuwd naar de andere fonQy favorites?


Je zou er ook nog passende foto op onderzetters bij kunnen doen. Voor de echte spelletjes fan is er een leuke foto op puzzel. Ik vond het vroeger altijd maar stom als ik ergens onderzetters moest gebruiken.


Daarom sprak ik met mijzelf af dat ik ze later nooit zou kopen. Inmiddels woon ik samen en heb ik twee prachtige tafels, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.