donderdag 27 december 2018

Kleermaker den haag

Kledingreparatie, kleding vermaken, stomerij, gordijnen vermaken en meer in Den Haag Centrum. De Haagsche Tailor staat voor uw klaar! Voor kledingreparaties als stoppage, het verlengen of verkorten van broeken en het inzetten van ritsen gaat u naar één van deze naaiateliers. Kleermakers in Den Haag.


Door de jaren heen hebben wij onze expertise kunnen verfijnen, waardoor wij uitstekende kwaliteit kunnen leveren en u altijd waar voor uw geld krijgt!

Naast particulieren kunnen ook bedrijven profiteren van de expertise van Twins. Vele bedrijven zijn u al voorgegaan waaronder Oger mode Den Haag en Rotterdam, . Het maken van kleding is een duizenden jaren oud ambacht. Een ambacht dat vaak wordt doorgegeven van de meester aan zijn leerling. Een traditioneel vakmanschap wat gebaseerd is op kennis, ervaring, finesse en souplesse.


De meest volledige site met ruim 66. NIEUWS Ruby is de eerste kleermaker in Nederland die NAAST de reguliere openingstijden van dagen in de week OOK op .

Modeatelier Samy Laat uw kleding aanmeten door Samy, de traditionele kleermaker. De officiele website van het winkelcentrum Leyweg in Den Haag. Abas was een zelfmoordterrorist en zou een martelaar worden. Als hij op het punt staat een aanslag te plegen, bedenkt hij zich.


Nu zit hij in een opvanghuis. Nieuwe Gordijnen Nieuwe Voering Ritssluitingen Uit- en inleggen. Korter- en langer maken. Ook leer en Bont Stomen.


Winkelcentrum Vruchtenbuurt Vlierboomstraat . Twee energieke, ervaren ontwerpsters geven modecursussen, naailessen, kinderfeestjes en workshops. Klik hier voor alle informatie over kleermaker bedrijven. Zeli die al meer dan jaar ervaring heeft in deze branche. Weet je zelf nog een goede kleermaker of coupeuse, maar . Op maat gemaakte pakken en shirts in Den Haag.


Het onbetwist adres voor de stijlvolle en verzorgde man.

Rafid Tailoring is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het op maat maken van kledingstukken voor dames- en herenmodezaken uit het midden- en hoge segment. De hippe mode studio in Den Haag voor mode cursussen, naailes, workshops, kinderfeestjes en privélessen. Reinken Atelier biedt reparatie en vermakingen voor particulieren, bedrijven, man en vrouw. Vermaken Wij vermaken kleding voor particulieren en bedrijven. Reparatie Wij kunnen elk kledingstuk repareren, zoals het vernieuwen of vervangen van . Designed by: Webactueel.


Kledingatelier Uit de Naad staat gelijk aan uitstekende kwaliteit en snelle service op het gebied van kledingreparatie en stomerij. Haagsche Tailor staat al jarenlang bekend om onze uitstekende kwaliteit en snelle service op het gebied van kledingreparatie, het vermaken van kleding, het stomen van kleding en het maken van kleding op maat. A, studeerde enige jaren economie aan de Universiteit van Amsterdam en volgde de vakopleiding aan de Technische School voor Mode en Kleding te Den Haag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.