woensdag 27 februari 2019

Hay kaleido schaal

Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Hay - kaleido - Schaal - Decoratie - Large - Grijs. Deze kleurige geometrische vormen zijn gemaakt van staal en behalve mooi om te zien ook multi inzetbaar: handig voor het serveren van een drankje, voor de organisatie van de werktafel of als display voor een verzameli.


Mooi met iets erin maar ook prachtig leeg, met heldere kleuren en een grafische vorm. De bekende KALEIDO schaaltjes van Hay zijn bij Colifac beschikbaar in verschillende kleuren en maten (XL, L, M, S en XS).

Kom ze ontdekken in onze accessoire-shop en voorzie jouw interieur van enkele kleurrijke, Scandinavische accenten! Wat een slim design van HAY ! Het merk ontwierp deze praktische maar ook vooral mooie schalen. Leuk in hun eentje, superleuk in combinatie met andere kleuren en maten! De schaal is ontworpen door Clara von Zweigbergk . En wat dacht je van een . Kaleido XS schaal van Hay.


Niet gebruikt, heeft enkel op kast gestaan.

Hay Soft Slim Kledinghanger Set van - Grey. Hay kaleido tray dienblad mintgroen. Categorieën: , Hay, Overige accessoires.


Gelukkig geometrische schalen uitgegeven door Hay (hier de medium versie). Kies jouw favoriet uit meer dan producten van Hay en shop deze eenvoudig online! This Pin was discovered by Marlies. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.


Andere mogelijke kleuren: vele mogelijkheden. De KALEIDO , een ontwerp van de graficus Clara von Zweigbergk, zijn decoratieve en functionele dienbladen in de scandinavische HAY collectie. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor schalen aanbied.


Hollandsche Waaren - Schaal Kip met het gouden ei. Ze zijn ontworpen door . Zilveren Hay Dienblad Zilver - cm. Gouden Hay Dienblad Goud - cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.