woensdag 27 februari 2019

Kleine honingpotjes

Glazen mini potten rond ml met deksel. Deze leuke mini potjes van glas met deksel zijn ideaal voor het verpakken van honing van je eigen bijen of voor ingemaake producten en zelfgemaakte jam. Klanten willen smaakkeuze met mini potjes kun . Ga je zelf bedankjes maken voor jullie gasten?


Kleine honingpotjes

De bedankdoosjes en - potjes zijn uniek, stijlvol en super leuk om te vullen. Vul ze bijvoorbeeld met lekkere bruidssuiker of doe er een leuk cadeautje in. Een persoonlijk labeltje eraan of een sticker erop en klaar. Ronde honingpotten , zowel met als zonder deksels. In verschillende groottes: als proefmonster en kinder honingpotje tot weggeef potje op de imkerij of als thee- en koffiezoetje tot grote potten voor veelvuldig.


A-Force A-Force: grote kracht, kleine prijs. LSC De lampen van LSC: energiezuinige sfeermakers. Candra De ultieme sfeermaker in huis. Spectrum Prijsbewuste doe-het-zelvers kopen bij Action.


Office essentials Maakt (huis)werk leuker. Spargo Maakt schoonmaken makkelijk. Teddy Care Voor wie op de kleintjes let. Leuke gekleurde kruidenstrooierset inclusief ophangrek. De handige draaidop geeft u keuze uit kleine en . Tomy - Kleine potjes met deksels - Meerkleurig.


Drukdeksels die knoeien voorkomt en eten vers houdt. Vind de beste selectie kleine honingpotjes fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit kleine honingpotjes voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Candy Jar bedankjes glazen potjes. Het huwelijksbedankje is helemaal compleet met een zoete vulling. Een klein snoeppotje als attentie.


Kleine honingpotjes

Ga naar de huwelijksbedankjes pagina. Honing weggeven doet het altijd goed. Het wordt door vrijwel iedereen gewaardeerd. Omdat onze honing van een beter maar ook duurder segment is, kunnen de kosten . Product, Assortiment van kleine potjes met gr honing.


Uit voorraad : contacteer ons om te reserveren . Verkoop van verpakkingen voor het dessert en saus: saus potten, karton dessert bekers, plastic taartverpakking. De groene huwelijksbedankjes zijn kleine glazen. Kiezen jullie voor passiebloem, zonnebloem, aardbei of andere zaadjes? Stevige potten in verschillende maten, kleuren en materialen.


Kleine honingpotjes

Met de gepersonaliseerde wikkel die om . Verkrijgbaar in blauwglas, bruinglas, aluminium, plastic en bioplastic. Om af te halen of kan ook opgestuurd worden mits betaling van de. Klein honingpotje met verzonken greepjes aan beide zijden, 1 gerecycled glas.


Het glas wordt op een lagere temperatuur verwerkt, dit is energiebesparend en minder luchtvervuilend. Omdat dit een ambachtelijk product is kunnen kleur, dikte en formaat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.