dinsdag 26 februari 2019

Miele kookworkshops

Heeft u een passie voor koken, proeven en eten beleven? Het Miele Culinary Institute is een uitgebreide kookstudio in Vianen waar u onder leiding van professionele koks kunt deelnemen aan allerlei kookworkshops. Wilt u uw nieuwe Miele -apparatuur optimaal leren kennen? Dan kunt u tijdelijk de workshop Koken met Miele volgen voor een speciaal tarief.


Er is een hoop aan stoomkookexpertise in het gebouw van Miele gehuisvest. Schrijf je in voor een van.

Elke kookstudio bevat vier kookeilanden. Ontdek de Franse, Italiaanse en zelfs de Afrikaanse keuken met onze kookworkshops. Marktleider in bbq workshops met overdekte verwarmde buitenkeuken met Green Eggs, Rookovens en . Kookworkshops Miele Culinary Institute. Hier kunt u onder leiding van professionele koks deelnemen aan allerlei culinaire workshops. De workshop zou vooral de persoonlijkheid en eigenzinnigheid van Ornelis weerspiegelen.


Hij neemt je mee op een culinaire reis door de wereld van sterrenchefs als Peter Goossens en Anne-Sophie Pic. De kookworkshops vinden van tot en met oktober in samenwerking met Miele plaats in Asse. Aan de kookstudio grenst een fraai restaurant, waar u aan het einde van de kookworkshop onder het genot van een drankje geniet van uw eigen bereide gerechten.

Leer uw apparaat optimaal te gebruiken in een apparatenworkshop of kom genieten van een culinaire workshop, waarvoor u geen Miele -apparaat in uw eigen keuken hoeft te hebben. Een uniek gebouw waar de gasten van Miele met alle érds zullen worden ontvangen. Hier zullen onze veelzijdige apparaten op een inspirerende manier aan het publiek worden gepresenteerd. Het wordt een plek waar onze gasten medewerkers het thuisleven van Miele als nooit tevoren kunnen ervaren. Inspirerende kookworkshops.


De samenwerking betekent ook dat Jonnie en Thérèse Boer medio dit jaar een kookworkshop bij het Miele Culinary Institute in Vianen zullen geven. Tijdens de kookworkshops staat onder andere het koken met stoom centraal. Sjaak Brouwer: “Met maar liefst twee hogedrukstoomovens en elf . Alles over onze keukentoestellen en het gebruik er van.


Kwekkeboom biedt jou inspiratie om het optimale uit deze genietmomenten te halen. Kies jouw favoriete maaltijdvariatie en maak kans op één van de knap krokante kookworkshops voor twee personen in het Miele. Alleen die grote promotie voor de Miele - kookworkshops (tja, de sponsor, het blijft commerciële televisie) mag wel een tandje minder. Hoewel niemand er natuurlijk tegen kan zijn om de Nederlanders de basiskunst van het koken bij te willen brengen.


Blijft alleen dat rare tijdstip over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.