woensdag 27 februari 2019

Polar koeling

Koop of Verkoop polar koeling op Marktplaats. Momenteel zijn wij bezig met onze nieuwe website binnenkort meer. De leverancier voor de horeca voor duizenden catering artikelen tegen fantastische prijzen.


Tevens zijn opzetkoelvitrines, gekoelde werkbanken en wijnkoelingen verkrijgbaar. Deze compacte en professionele koeling is ideaal voor krappe ruimtes en onder werktafels te plaatsen, waardoor kostbare ruimte bespaard. Aantrekkelijke display koeling voor een optimale display van producten.

Polar 30Ltr Minibar koeling. Hierbij speelt niet alleen een constante ideale koeltemperatuur een belangrijke rol, maar zeker ook de manier waarop de producten in de koeling gepresenteerd worden. Display koeling met glazen deur. Ideaal voor het presenteren van uw producten.


Achterzijde voorzien van wielen dus eenvoudig te verplaatsen. Uitwendig wit gemoffeld staal. Zelfsluitende afsluitbare deur. Compleet met bodem en verplaatsbare roosters.


Deze compacte, tafelmodel koeling is ideaal voor professionele keukens waar ruimte beperkt is.

Inhoud 6liter, enkele deur. Automatische elektrische ontdooiing. Wanden en deuren voorzien van 70mm is. Met service en laagste prijs garantie.


Door producten die regelmatig gebruikt worden, bovenin de koeling te plaatsen en alleen het bovenste deel van de deur te openen, is de gehele koeling sneller weer op de juiste temperatuur. De koeling is dus niet . Bovendien is de koeling CFC vrij, . Horeca JP is dé specialist in horeca benodigdheden. Het heeft een volautomatische controller met digitale display en de ontd.


Krachtig en betrouwbaar. Hij is gemaakt van stevig RVS en voorzien van sterke en robuuste . Snel geleverd en scherp geprijsd! Apparaat voor het lichtere werk. Achterkant met wieltjes dus gemakkelijk verplaatsbaar.


Gratis verzending, ook naar België. Voorzien van digitaal temperatuur display (0C tot 8C) en electronische controller.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.