maandag 25 maart 2019

Hay tray table sale

Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.


Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Bijzettafel Tray Table van Hay is gemaakt van gepoedercoat staal en verkrijgbaar in vier afmetingen. Ben je toe aan een speelse en luchtige bijzettafel voor in de woonkamer?


Ga dan voor één of meerdere exemplaren uit de Tray Tafel collectie. Dankzij de verschillende kleuren en vormen zijn deze elegante bijzettafels eindeloos te combineren. De Tray Tafel van HAY is, zoals de naam het al aangeeft, een tafel en dienblad . Zo zijn de tafelbladen van de HAY Tray Table tafels gemakkelijk op te tillen, waardoor het ook als dienblad gebruikt kan worden. En wat dacht je van de HAY Bella Coffee bijzettafels en salontafels, unieke exemplaren die gemakkelijk met elkaar te combineren zijn. Stoelen, tafels, kapstokken en opbergplanken, je vindt het . De tray table is een handige bijzettafel van Hay waarbij het blad gebruikt kan worden als dienblad.


Hay tray table sale

Prijzen, uitvoeringen en inspiratie vind je hier. Het tafelblad met opstaande rand van . Deze Tray Table is wit van kleur en heeft een afneembaar bovenblad. Ideaal als je de tafel snel wilt leegruimen. De Tray Table van Hay is gemaakt van gepoedercoat staal waardoor en daardoor weersbestend. Je hebt een dienblad en een tafel, en samen is dat de Tray Table van het Deense design merk Hay ! Dit hebben ze wel heel erg slim beken bij Hay , want deze strakke design bijzettafels en salontafels bestaan uit een gepoeder coated frame met daarop een los dienblad.


HAY Tafeltje Tray Table van Hay is een uitstekende salontafel wanneer je behoefte hebt aan meer ruimte in de woonkamer. Het leuke van de Tray Table is dat je meerdere exemplaren op een creatieve manier met elkaar. De Hay Tray tafel dient niet alleen als tafel, maar ook als dienbladhouder. Je kunt bovendien het dienblad eraf halen en verplaatsen, handig! De metalen Tray tafel van Hay komt de liefhebber van minimalisme tegemoet in dit ontwerp voor alledag.


Hay tray table sale

Het dienblad is los te gebruiken van het minimalistische frame en in diverse woonruimtes te plaatsen. Handig als salontafel of bijzettafel in de zithoek, ook prachtig voor het decoreren van accessoires. Door het lichte gewicht is de . Deze Hay Tray tafel is een dienblad en tafel inéén.


De tafel is gemaakt van gepoedercoat staal en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bovendien zijn de Hay Tray tafels gemakkelijk met elkaar te combineren. Combineer de small bijzettafel met bijvoorbeeld de Tray Table coffee voor een speels en luchtig effect.


Hay tray table sale

Vergelijk Hay salontafels eenvoudig en online op VERGELIJK. Kom snel naar onze website en vind de goedkoopste, mooiste en beste Hay salontafel. With its light design it is very versatile as a side table that becomes your coffee table.


The removable top is perfectly design.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.