dinsdag 26 maart 2019

Smeg wasmachine

De vrijstaande machines hebben een bijzonder en uniek design door het Jaren of roestvrijstalen design. De inbouw wasmachines kunnen geheel geïntegreerd worden achter . Om dat het oog ook wat wil, is deze Sme. Zoek uit ons brede aanbod en vergelijk eenvoudig de verschillende modellen met elkaar.


De Schouw Witgoe al jaar sterk in prijs, sterk in service.

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. GRATIS thuisbezorgd en de BESTE service. Leidend in inbouwapparatuur en keuken apparaten.


Nederlandse modellen - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend. Al meer dan jaar betrouwbaar en goedkoop! Kijk snel en ontdek het zelf. Winkels in Diemen en Gaanderen.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.

Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Kastontwerp: Vrijstaan Type lader: Voorbelading, Kleur van het product: Grijs, Wit. Breedte: 6mm, Diepte: . Bekijk en vergelijk alle soorten en bijbehorende aanbiedingen. FlexiWash trommel, inhoud liter.


Display met tijdsinstelling aanvang programma en weergave resterende tijd. Elektronische SoftTouch bedieningstoetsen. Helaas was het afvoer filter met geen mogelijkheid los te krijgen.


Deze kwam ook tot de conclusie dat het filter niet open ging en een nieuwe pomp moest worden geplaatst. Kleur : Creme Ik verkoop deze wasmachine omdat ik ga samenwonen en we een wasmachine teveel. Ruim Miljoen tevreden klanten. Voor 23:00u bestel morgen in huis! Wasmachine van het merk SMEG te koop.


HandleidingKwijt is dé site voor het vinden van een handleiding, gebruiksaanwijzing of bouwtekening. Dan gaan we gratis voor u op zoek!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.