dinsdag 26 maart 2019

Softijs machine huren

Softijs machine huren

Een professionele softijsmachine die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Die vindt u bij Dupon Nederland BV. Wij zijn uw betrouwbare partner met ruim jaar ervaring in de verkoop, verhuur en onderhoud van de Luna softijsmachine. Met deze machines maakt u de állerlekkerste softijsjes, . Deze machine kun je voor zowel softijs als voor slush puppies gebruiken. Het resevoir is geschikt voor ongever liter softijs , hiervan kun je ongeveer ijsjes maken.


Softijs machine huren

De ijsmachine kan gemakkelijk zelf bijgevuld worden. Het duurt 5uur voordat het ijs weer klaar is voor gebruik. Let op: deze machine wordt exclusief . Softijsmachine huren en verkoop van softijs mix ijshoorns IJs softijs dips enz.


Er bestaan ook grote verschillen in de aansluiting van de softijsmachine. Sommige machines werken op gewonen huis-tuin-en keuken stroom maar er zijn ook grotere softijsmachines te huur voor de priffesionele gebruiker. Deze softijsmachines werken vaak op krachtstroom. Wanneer u een softijsmachine wilt huren voor . Wij verhuren tafelmodel softijsmachines met of zonder verkoopwagentje. De machines kunnen direct ingezet worden.


Wij kunnen zorgen ook voor verbruiksmateriaal zoals hoorntjes en vloeibare ijsmix. Voor iedereen een voordeel. NU OOK DIVERSE MACHINES TE KOOP.


Het grote voordeel van leasen ten opzichte van kopen of huren is dat u zorgeloos uw machine kunt gebruiken. Bij een softijsmachine leasen kiest u voor de kwaliteit van Carpigiani. Maria van Diermen, bedrijfsleider bij Win, denkt dat op deze manier meer ondernemers de stap durven maken om softijsverkoop uit te proberen.


Softijs machine huren

De ondernemer loopt weinig risico doordat hij de machine huurt. De huurregeling behelst een overeenkomst voor één jaar. De betaling geschiedt in drie . Huur dan nu deze softijsmachine bij Party-Alarm.


De huur van de softijs machine is uitlsuitend in combinatie met onze softijsmix en door ons geinstalleerd. Het is een op watergekoelde softijsmachine met een aansluiting . Te koop een nissei giant smaak softijsmachine en smaken milkshake er zit ook een frizzle optie op, de machine is elke jaar in onderhoud ge… € 4. KIJK OOK EENS BIJ MIJN ANDERE ADVERTENTIES! V,softijs,tafelmodel, huur ,1e- cornetto soft, softijsjes,verhuur,uitdelen, huur ,1e-keus,bollenstreek. We hebben deze in een tapkraan versie (smaak) Deze luxe machines hebben ook een luchtopslag functie.


Softijs machine huren

Er is een aantal punten die cafetariaondernemers in ogenschouw moeten nemen als ze een softijsmachine kopen. Naast koop bestaat de mogelijkheid om een ijsmachine te huren , zoals bij Dupon. Huur onze Italiaans softijsmachine. Slechts €per ijsje.


Naast softijs zijn ook milkshakes erg populair.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.