dinsdag 16 april 2019

Hobart vaatwasser tweedehands

Horecacentrum brabant meer. Tweedehands Elektronische Apparatuur. Ga niet met veger en blik aan de slag, maar vind hier snel een nieuw tweedehands exemplaar.


De gratis zoekertjessite voor tweedehands. Plaats gratis zoekertje. Wasstraat but Hobart vaatwasser type amxs-1 nj.

Ben je je keuken aan het verbouwen? Of wil je een keukentoestel vervangen? Nieuwe lijn Hobart vaatwassers. De PROFI- of de PREMAX doorschuif vaatwasmachines. Het betere of het beste - de keus is aan u! Hobart introduceert haar nieuwe lijn doorschuif vaatwasmachines.


U kunt kiezen uit de PROFI- of de PREMAX modellen. In kleinschalige woonomgevingen zijn huishoudelijke afwasmachines veelvuldig in gebruik.

Ontbijt, lunch en diner gecombineerd met koffiekopjes en schoteltjes zorgen voor een. De HOBART care maakt een einde aan opstapeling van vaat. Een professionele vaatwasser is een must voor iedere horeca keuken en grootkeuken. Hobart Nederland levert grootkeukenapparatuur voor elk segment.


Dus bent u op zoek naar apparatuur voor uw horeca keuken of voor in uw bakkerij of zorginstelling, neem contact op met ons zodat wij samen met u tot de beste . U bespaart niet alleen tij maar creërt u ook een hogere graad aan klantentevredenheid. We vinden vast en zeker een glasheldere oplossing voor u. Bart Rotsaert Machinery heeft alle machines die u nodig heeft voor een grondige schoonmaak van uw professionele keuken. Gezocht vaatwasopstelling en combisteamer Ik ben op zoek naar een tweedehands vaatwas opstelling hoek of lijnopstelling met doorschuiver vaatwasmachine. Of Een compleet inventaris van uw keuken. Eea moet wel technisch in orde zijn.


Profiteer van de koopjes op eBay! MBM vaatwasser zeer goed onderhouden af85x60xkom nu snell kijken. Hobart vaatwasser type GXaf90x60x60.


Winterhalter vaatwasser compl met Osmose, ontharder af70x60x60.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.