dinsdag 16 april 2019

Hogedrukreiniger aansluiten op kraan

Hogedrukreiniger aansluiten. Sluit de aanvoerslang van hogedrukreiniger aan op de waterleiding. Koppel het gewenste hulpstuk aan de spuitslang van de hogedrukreiniger. Vul het reservoir eventueel met een reinigingsmiddel.


Draai eerst de kraan open en steek dan pas de stekker in het stopcontact.

Ik was dus van plan om een FMaan te schaffen aangezien ik wel een HD heb maar die helemaal aangesloten moet worden op zolder. Iemand die hier wat van af weet? Nilfisk terugslagklep wel of niet? HD reiniger gebruiken zonder wateraansluiting ? Hoe kan ik zonder kraan met een hogedrukreiniger werken. Meer resultaten van forum.


Het probleem is echter dat er niet altijd een kraan in de buurt aanwezig zal zijn.

Het alternatief zou een erg lange tuinslang kunnen zijn, of een mobiele reiniger met een eigen watertank maar deze is nogal prijzig voor deze ene keer van gebruik. Kwalitatief een uitstekend product. Aangeschaft om vanuit de wasmachine aansluiting de galerij te kunnen bereiken, en het gemeenschappelijke trappenhuis. Aansluitstukken passen prima zonder lekkage, en snel te monteren. Kraanaanlsuiting voor het aansluiten van een slang op een binnenkraan met binnendraad.


Intacte kraanaansluitingen , slangkoppelingen en slangen zijn het fundament voor doeltreffend sproeien. Daarom biedt Kärcher een compleet gamma toebehoren voor eenvoudig bevestigen, loshalen en repareren van bewateringssystemen. Bijvoorbeeld de kraanaansluiting voor kranen binnenshuis voor het aansluiten. De Gardena Aansluitset bestaat uit kraanstukken , die aansluiting op de kraan mogelijk maken. Dankzij de gereedschapsvrije montage is een eenvoudig en probleemloos gebruik gegarandeerd.


Je maakt de verbinding los door er simpelweg aan te trekken. De set bestaat uit een Gardena tap aansluiting met schroefdraa . HD ook in mn keuken kraan aansluiten dmv een soort adapter ofzo? Video embedded rioolpijp ontstoppen met Kärcher hogedrukreiniger. Met de rioolreinigingsset tover je je Kärcher hogedrukreiniger.


Kraan voor aansluiting van een hogedrukreiniger voor thuisgebruik.

Wij adviseren minimaal een afsluiter en terugstroombeveiliging type EA te plaatsen. Met de Gardena adapter voor waterkranen binnenshuis kan het Gardena System worden aangesloten op een waterkraan binnenshuis, bijvoorbeeld in de keuken of de badkamer. Of de kraan nu binnen- of buitendraad heeft, de adapter past altijd. Dankzij de adapter kan het Original Gardena System bijzonder snel los- en.


Hoe gebruik ik een hogedrukreiniger ? Raadpleeg verder per type hogedrukreiniger de handleiding voor hoe de desbetreffende hogedrukreiniger gebruikt moet worden. Uwe loodgieter is waarschijnlijk gene stielman, de leverancier wil gewoon verkopen (wist hij trouwens dat je een hogedrukreiniger wou aansluiten ?), de architect . Bij uw kraan thuis komt er gemiddeld liter per minuut uit dus over het algemeen zorgt dit niet voor problemen. Tegenwoordig doen hogedrukreinigers dat werk. Het principe is simpel: water wordt uit de waterleiding naar de hogedrukreiniger gevoer waarna een pomp dit water via de spuitlans door de nozzle – of mondstuk – perst. De druk is afhankelijk van de pompgrootte en de diameter van de nozzle.


Ik heb een hogedrukspuit thuis voor koud water. Een normale kraan geeft . Ik kan er natuurlijk ook één huren, maar dat is weer erg duur voor die paar tellen dat ik hem nodig heb. De beste slangkoppelingen voor tuinslangen.


Snel geleverd bij VVS-Online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.