donderdag 18 april 2019

Hoe hoog moeten plinten zijn

Het kiezen voor een gladde of kraalplint is eigenlijk altijd mogelijk en zijn op diverse woonstijlen van toepassing. Bij het kopen van plinten denk je waarschijnlijk eerst aan praktische zaken als “ Hoeveel meter heb ik nodig? Hoe hoog moeten ze zijn ? Logisch, maar bij het uitkiezen van plinten komt wat meer kijken.


Ze komen vaak voor in de kleur wit en kunnen wel centimeter hoog zijn. De hoge lijsten zijn toepasbaar in veel interieurstijlen en ogen daardoor enigszins tijdloos.

Daarnaast staat dit erg goed. Er zijn een aantal punten waar u op moet letten. Is deze ruimte bijvoorbeeld 13mm dan moet u een plint nemen die minimaal 15mm dik is.


Dan kunt u het beste een plint van 12cm hoog nemen. Over het algemeen zijn dit soort trucjes geïnspireerd op gezichtsbedrog. Eigenlijk lijkt het soms ook een beetje op goochelen.


Een bekende truc is de truc met de plinten. Waar zou je dit kunnen toepassen? Bijvoorbeeld in een kleine kamer of een smalle gang.

Geef de plinten (ongeveer) dezelfde kleur als . De evolutie naar lagere plinten is dus vrij logisch, want iedereen wil de muren strak houden. Deze laatste zijn een knipoog naar de . Daarom dat ik hier even wil polsen wat zo de meest gangbare hoogtes zijn voor de plinten. Ik weet van het sonderingsverslag dat . Ik vind het erg mooi staan. Anders moet ik toch breder gaan zitten en dan is het weer een ander verhaal.


We hebben een meningsverschil met onze algemene aannemer over de blauwsteen die geplaatst wordt rondom ons huis, ter bescherming van onze pleisterwerken. Dat geeft overigens ook wel weer een mooie gelegenheid om uw kabels weg te werken! Het kan zijn dat je al een voorkeur heeft, maar welke laminaat plinten zijn nou geschikt voor je ruimte? De laminaat plinten zijn verkrijgbaar in vele soorten, . In deze tekst zul je de voordelen en functies van elke soort plint lezen. Ook vind je hieronder hoe laminaat plinten leggen moet.


Hieronder vind je alles qua . Zo moet je zelf plinten leggen. Net een nieuwe vloer geleg of laten leggen, maar oogt de kamer toch nog wat kaal? Als je je plinten hebt uitgekozen, en weet hoe hoog je ze wilt hebben, kan je beginnen . Bij een buitenhoek werk je als volgt: Zet de nieuwe plint tegen de laatst geplaatste aan, teken af waar de muur ophoudt.

Zaag de plint in verstek en monteer deze vervolgens. Kom je bij een binnenhoek, zaag dan eerst de plint in verstek, plaats de plint in de hoek en teken af hoe lang hij moet zijn. En hoe futiel dit onderdeel ook schijnt, er is meer keuze in vloerplinten dan je wellicht wist. Mocht je je nog afvragen of vloerplinten eigenlijk wel nodig zijn , dan is het antwoord kort: ja, plinten zijn hard nodig.


Plakplinten zijn gemiddeld 13mm breed. De plakrand zit mm van de rand. Plinten zijn de onmisbare afwerking van je vloer. Dus de uitsparing van de laminaat tot de muur moet of. Heb nog hele plinten liggen.


Een hogere plint geeft . Heeft u een kamer met een hoog plafond en dus hoge muren? Dit zijn hoge MDF-folie witte stijlplinten met een kwartkraal profiel. Deze plint is geschikt voor . De plint dekt de opening tussen wand en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.