donderdag 18 april 2019

Hogedrukreiniger aansluiten op tuinslang

Wil je buiten aan de slag gaan, maar kan je hierbij wel wat hulp gebruiken? Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Hogedrukreiniger aansluiten. Sluit de aanvoerslang van hogedrukreiniger aan op de waterleiding. Koppel het gewenste hulpstuk aan de spuitslang van de hogedrukreiniger.


Vul het reservoir eventueel met een reinigingsmiddel.

Draai eerst de kraan open en steek dan pas de stekker in het stopcontact. Gewone voordelige hogedrukreiniger is denk ik beter. Blijft de slang heel of zou hij uit elkaar klappen? Hoe gebruik ik een hogedrukreiniger ? Een hogedrukreiniger moet aangesloten worden op de waterleiding, hiervoor heb je een tuinslang en bijbehorende aansluiting nodig. Raadpleeg verder per type hogedrukreiniger de handleiding voor hoe de desbetreffende hogedrukreiniger gebruikt moet worden.


Kwalitatief een uitstekend product. Aangeschaft om vanuit de wasmachine aansluiting de galerij te kunnen bereiken, en het gemeenschappelijke trappenhuis. Aansluitstukken passen prima zonder lekkage, en snel te monteren.

Een tuinslang is een tuinslang zou je denken. En voor een eenvoudige tuin heb je vaak ook genoeg aan een standaard exemplaar. Maar verwacht je wat meer omdat je bijvoorbeeld op verschillende manieren wilt beregenen, dan zal je al snel behoefte hebben aan een wat kwalitatievere tuinslang en verschillende . Bij Tommy teleshopping wordt de X-hose aangeprezen als de tuinslang om te hebben. Hoe verhoudt de x-hose zich tot andere tuinslangen ? Je sluit hem aan op het stopcontact én met een tuinslang op de waterleiding. De hogedrukreiniger genereert met behulp van een pomp hoge druk.


Aansluiting op het uiteinde van de slang Meer informatie Vergelijken Verwijderen. De tuinslang koppelingen van Kärcher zijn robuust, onbreekbaar en duurzaam. Met zijn compressietechnologie onderscheidt de Water Jet zich van andere, klassieke spuitmonden. Je verandert een gewone tuinslang binnen enkel seconden in een krachtige hogedrukreiniger ! De Water Jet wordt geleverd met een fijne spuitmond voor al je schoonmaak klussen, en een éxtra fijne spuitmond wanneer je . Kärcher reinigingsborstels en -sponzen op tuinslangen met een klikkoppelingssysteem.


Met waterregeling en waterstop direct aan de adapter instelbaar. De beste slangkoppelingen voor tuinslangen. Een groot assortiment vindt u in onze webshop en winkel. Snel geleverd bij VVS-Online.


Sluit gelijktijdig diverse accessoires aan op één kraan met deze 4-weg waterverdeler van Gardena. De uitgangen zijn traploos regelbaar zodat de waterdoorvoer individueel reguleer- en afsluitbaar is.

Op de verdeler kunnen twee Gardena Besproeiingscomputers of twee Watertimers worden aangesloten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.