donderdag 18 april 2019

Hogedrukreiniger aldi 2015

Hogedrukreiniger aldi 2015

Deze promotie is vervallen. De prijs op deze pagina is mogelijk niet meer geldig. In de folder van de Aldi staat de Duro Pro hogedrukreiniger met een terrasreiniger. Heeft iemand hier ervaringen mee?


Aldi Süd verkauft ab heute, den 18. Hochdruckreiniger von Aldi ( Nord): Frühjahrsputz mit Power. Anschluss an das Top-Craft-Modell. Top Craft ist eine Eigenmarke der Aldi Nord. Vind hogedrukreiniger aldi op.


Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Met onze compacte hogedrukreinigers kunt u werkplaatsen, machines en wagenparken snel en. Download hier gratis uw Topcraft Hogedruk reiniger handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Spuitlans hogedrukreiniger Top craft defect.


Hogedrukreiniger aldi 2015

Hoe kom ik in het bezit van een vervangstuk. Reageer op deze vraag Misbruik melden. Hallo Ook wij hebben dit probleem. Splinternieuwe terrasreiniger voor op de hogedrukreiniger van aldi. Nederlandse winkels overzichtelijk op.


Zit nog ongebruikt in de doos. Terrasreiniger, Voor het schoonmaken van hout, beton, tegels of natuursteen in combinatie met een hogedrukreiniger. Voorzien van handgreep voor het reinigen van o. Te gebruiken in combinatie met de meeste hogedrukreinigers. Met deze hogedrukreiniger van 1bar is de klus zo geklaard.


Coolblue: alles voor een glimlach. Met deze video willen wij graag de Kärcher professional koudewater. TOP ( aldi ) toebehoren (zie foto) werd weinig gebruikt, enkel om jaarlijks onze plastieken tuinmeubels af te spuiten. Uitgerust met Honda GX160 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.