donderdag 18 april 2019

Mobiele tapwagen te koop

Vind tapwagen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. KENMERKEN: Eiland met tapblok in het midden en doorgeeftoog meter toogblad rondom 2x 2-deurs flessenkoeling van ± 3liter (langs elke z… € 1500. bieding(en).


Mobiele tapwagen te koop

Gebruikt, te huur - bierwagen - tapwagen - foodtr. Te koop : te huur - bierwagen - vraagprijs:. De beste tweedehands tapwagen resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay.


Vergelijk prijzen en filter op plaats en tijd van de advertentie. Wij helpen je de beste 2dehands koop. Nieuwe mobiele snackwagen verkoopwagen volledig ingericht, startens klaar.


Aanhangwagens TE HUUR met huif. Zowel geremd als ongeremd. U kan bij ons een frituurunit of frituurwagen, snackwagen kopen , op maat late. Info over mobiele tapwagen te koop. Resultaten van zoekmachines!


Huur prijs per dag 1EUR laagseizoen, per weekend 3EUR, week 4EUR. Tapkranen, er kan nog een . Naast de tapwagen verkopen wij het totale concept met bran inrichting, tafels, infrastructuur, bekabelingen, tenten, machines en meer! Stiptheid dragen wij hoog in het vaandel, en hebben een H service dagen op 7. Ons kantoor en magazijnen zijn centraal gelegen vlak aan de op- en afritten van autosnelweg . Hier kunt u alles van maken, wij waren bezig met een mobiel cafe maar door drukte komen we hier niet meer aan toe. Verkoopwagens Krimpen aan den IJssel, Mooie nette mobiele tapwagen te huur of te koop Afmeting gesloten 3. OVERPELT - Kraantjeswater smaakt lekker, zeker als je dorst hebt. Naast een tapwagen kunt u bij ons een mobiele bar, mobiele tanks en een tapinstallatie huren.


Mobiele tapwagen te koop

Doordat wij in grote aantallen inkopen, kunt u bij ons voordelig fustbier kopen. U kunt ons bereiken door te bellen of het offerte formulier in te vullen. Omschrijving: Unieke Eye catcher, Super mooi aandacht-trekker die met zijn meter hoogte, gegarandeerd altijd in het oog springt! Euro Tap Rent denkt aan het milieu en aan zijn omgeving. Hiervoor blijven wij steeds investeren en innoveren om ervoor te zorgen dat onze ecologische voetafdruk en de impact op de omgeving zo klein mogelijk blijft.


Cuisine en Route staat voor de verhuur van mobiele keukenwagens en heeft ook een tapwagen ter beschikking. De wagens worden tot op de locatie afgeleverd. Wij bieden de oplossing opdat u zich geen zorgen hoeft te maken over de . De Koerse was in die jaar telkens een topdag, ik durf niet zeggen hoeveel pintjes er hier dan gedronken worden”, lacht Vive, die op straat een mobiele tapwagen liet zetten.


Mobiele tapwagen te koop

Een goeie zaak, want de Holstraat begint weer te bloeien aan de kant van de hippodroom. Salitos is ongetwijfeld uw ideale partner voor een succesvol evenement. No party without Salitos beer! Klik op het onderstaande logo van PARTYSPONSOR en vul geheel vrijblijvend het aanvraagformulier op hun website in, . Blader door onze geschenkenfolder. Spaar mee voor een leuke prijs.


Verzamel punten via je identiteitskaart en je krijgt van ons leuke prijzen! Bij ons vind je alles om snel een gezellige party op poten te zetten. De kas van je vereniging of sportclub spijzen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.