woensdag 24 april 2019

Hondenschool sliedrecht

De meest volledige site met ruim 66. Naast een hondenschool vind je ook dienstverlening, veeteelt. Hondenschool Sliedrecht op Telefoonboek. Bij hondenschool Vagebond krijgt u hond- en mensvriendelijke training op maat. We werken met gediplomeerde instructeurs in kleine groepen, waardoor iedereen individuele begeleiding krijgt bij het omgaan met zijn of haar hond.


Voor mens en hond kan het veel voldoening geven om samen bezig te zijn en uitdagingen aan te gaan.

Takken van hondensport zijn onder andere: Agility ( behendigheid): de hond legt zo snel mogelijk een parkoers af met allerlei hindernissen zoals horden, een schutting en tunnels. Flyball: de hond rent over lage hekjes . Voor vragen of opmerkingen kunt u het contactformulier gebruiken, te vinden onder contact in het menu. Mocht u niet binnen dagen antwoord van ons hebben ontvangen, controleer dan uw spambox. U kunt ons ook vinden op . Gedragstherapie Ervaart u het gedrag van uw hond als probleem? Advies Wilt u een hond aanschaffen, maar weet u niet welk ras?


Hebt u vragen over de opvoeding van uw hond?

Opvoeding Vindt u het prettiger als u individueel les krijgt? Bent u niet in de gelegenheid om naar een hondenschool te gaan? Wat is speuren voor beginners. Kortweg gezeg speuren is het volgen van een geurspoor. Er zijn verschillende vormen van speuren.


Te koop aangeboden, kijk op Te Koop. Euro, vervolg cursus Euro. Een losse les 150Euro te betalen voor de aanvang van de les. Deze betaling wordt verrekend met de te volgen cursus.


Ik kom zelf uit Sliedrecht en train bij KC Dordrecht e. Zij hebben hun trainingsveld bij Heerjansdam. Dat is van Sliedrecht minuten met de auto. De hondenschool verzorgt trainingen aan alle honden met hun baasje.


Of u nu een pup heeft of een herplaatser, een herder, labrador, bassett of een teckel, u kunt altijd bij ons terecht. De trainingen zijn erop gebaseerd . Regio: Hardinxvel Sliedrecht , Papendrecht. Dierenverzorgingscentrum Sliedrecht.

Highlights info row image. Plan: hondenschool aan Drielse Veldweg. Het principeverzoek van de initiatiefnemer past binnen de regeling voor . Trainingscentrum Vrakking – Molenschot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.