vrijdag 5 april 2019

Kantgereedschap wila

Kantgereedschap wila

De kantpers gereedschappen verschillen sterk van elkaar qua functie, geometrie en klemprincipe. Tegelijk zijn alle gereedschappen geschikt voor zowel vrijbuigen als matrijsbuigen. WILA maakt toonaangevend kantbank gereedschap en Tool Holders (klemming en bombering). New Standard buiggereedschap is . Voor maximale productiviteit op het hoogste niveau.


Kantgereedschap wila

Duurzame kwaliteit zorgt voor constante prestaties en de best denkbare productiviteit voor elke toepassing in plaatbuigen. Kantpers bouwers en gebruikers kunnen in de Wila webshop terecht voor meer informatie en het bestellen van toonaangevend kantpers gereedschap en accessoires. Met de Tooling app krijgt u in een handomdraai een duidelijk advies over de gereedschappen die u het beste kunt gebruiken.


Ook krijgt u informatie over het benodigde tonnage om de buiging optimaal tot stand te brengen. Het enige wat u hoeft te doen is het invoeren van het materiaal, de dikte, de gewenste hoek, . TUWI maakt gebruik van Rolleri kantbankgereedschappen en klemsystemen. Naast gereedschappen met standaard promecam opname levert Rolleri ook Trumpf, Wila , LV Beyeler etc. Uniek is het gepatenteerde ROL klemsysteem, een handbediend klemsysteem met de mogelijkheid de gereedschappen . Holland Precision Tooling levert van het fabricaat UKB en Wila gereedschap oplossingen t. HOLLAND PRECISION TOOLING - GOED GEREEDSCHAP IS HET HALVE WERK. En die naam zegt precies waar we goed in zijn: machinegereedschappen die zich onderscheiden door precisie tot in het kleinste detail.


Ons leveringsprogramma voor de niet- verspanende . Op de EuroBlech lanceert Wila de Tool Advisor. Deze tool helpt gebruikers om het juiste kantgereedschap te selecteren (foto: Wila ). Nog geen paar maanden na de lancering van een webportal introduceert Wila op de EuroBlech (– oktober aanstaande in Hannover) de Wila Tool Advisor. Het meest hoogwaardige kantpersgereedschap, waarin alle expertise en ervaring van WILA samenkomen.


Deze hoog gewaardeerde productlijn van WILA heeft een internationale reputatie als het gaat om gereedschap voor het buigen van plaat met extreme toleranties en uiterst complexe eisen. Vanuit het streven naar optimale productiviteit van kantpersen heeft Wila , naast de bekende European Style en American Style, een eigen gereedschapsysteem. Systeem B Boven WilaTrumpf. Naast het grote aanbod van standaard kantgereedschappen brengt de Italiaanse fabrikant innovatieve alternatieven. Hiermee worden nagenoeg alle.


De uitbreiding is één van de primeurs van Wila op de komende Euroblech in. De machinebesturing is een Panasonic. Ondergereedschap met handmatige klemming. Water- en stof bestendig (IP65).


Bystronic geeft tot en met maart procent korting op alle kantgereedschappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.