vrijdag 5 april 2019

Miele wasmachine handleiding

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Reageer op deze vraag Misbruik melden. Ik kan hem tot nu toe nergens vinden. HandleidingKwijt is dé site voor het vinden van een handleiding , gebruiksaanwijzing of bouwtekening.


Miele wasmachine handleiding

Dan gaan we gratis voor u op zoek! Lees absoluut de gebruiksaanwijzing voor u uw toestel plaatst, instal‐ leert en in gebruik neemt. Dat is veiliger voor uzelf en u voorkomt schade.


Personen die door hun fysieke, zintuiglijke of geestelijke mogelijk- heden of hun onervarenheid of gebrek aan kennis niet in staat zijn om de wasautomaat veilig te bedienen, . Miele is niet verantwoordelijk. Bekijk alle producten met dit kenmerk -Meer informatie PowerWash 2. Hiervoor is een specifiek tussenstuk (WTV) nodig dat kan worden nabesteld. Wanneer de aansluitkabel is beschadig moet de kabel door er-. Het afdanken van een apparaat. Oude elektrische en elektronische ap- paraten bevatten meestal waardevolle materialen.


Miele wasmachine handleiding

Ze bevatten ook stoffen, mengsels en onderdelen die nodig zijn geweest om de apparaten goed en vei- lig te laten functioneren. Wanneer u uw oude apparaat bij het gewone huisafval doet of er niet . Een wasmachine geeft vaak met een storingsnummer aan wat er mis is. Dit nummer kun je opzoeken in de gebruiksaanwijzing. Ben je de handleiding kwijt?


Dan kun je deze meestal downloaden op de website van de fabrikant. Verschillende wasmachines bieden ook hulp via een app. Klepje van de pluizenfilter, de afvoer en nood ontgrendeling. Machinevoeten (verstelbaar). Kabeldoorvoer hulpapparaten.


Miele wasmachine handleiding

Handige functies zoals het voorprogrammeren van je wasprogramma, resttijdaanduiding en hygiëne info maken . Lees beslist de gebruiksaanwijzing voordat u uw wasautomaat plaatst, installeert en in gebruik neemt. Gebruiksaanwijzing voor de. Toch is het aan te raden om een oude deken over de wasmachine heen te gooien als je hem gaan verplaatsen.


Zonder bescherming leidt een kleine botsing namelijk al snel tot krassen op deuren of de muur. Laat je koelkast of wasmachine het afweten? Ga niet met veger en blik aan de slag, maar vind hier snel een nieuw tweedehands exemplaar.


Miele wasmachine handleiding

Dan kan je hem verrassen met een keukenrobot, pastamachine of green egg. Water en elektriciteit moeten op de juiste wijze zijn aangesloten. Is er sprake van schade, moet de wasautomaat onmiddellijk worden gerepareerd.


Veiligheidsinstructies en waarschuwingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.