dinsdag 23 april 2019

Miep van der woude

Miep van der woude

Dit boekje 'Wilt U mijn zakdoek even oprapen', een aantal korte impressies van Miep van der Woude , pastor in verpleeghuis 'De Wilbert' in Katwijk, bewijst hoe het anders kan. Het zijn niet alleen soms grappige, maar altijd ontroerende ontmoetingen met lichamelijk zieke of dementerende oudere mensen in een eigen . Voor Miep van der Woude is een bruiloft een feest. Natuurlijk voor het bruidspaar , maar ook voor haar zelf: Ik vind het een feest om bruidsparen in de echt te verbinden.


Miep van der woude

Ik voel me een soort eregast en ik ben blij dat ik aan de feestelijke dag mag bijdragen. Schrijver: Woude Miep van der. Uitgever: Berg, Van Den Katwijk. Prijs: € 1(Excl. verzendkosten). Meer info: Nieuw Verhalen uit een verpleegtehuis . Collected Works of Miep van der Woude.


Jump into the collection. Het bestuur: Miep van der Woude voorzitter, Nel van Doorn secretaris en Henk Hazenoot penningmeester zijn trots op dit prachtige Afscheidshuis. Alsjeblieft Plus mag de oude reclame-winkelploeg weer terug? Een aantal korte impressies van Miep van der Woude , pastor in verpleeghuis De Wilbert te Katwijk.


Miep van der woude

Sign in now to see your channels and recommendations! Korte impressies van een pastor in een verpleegtehuis. Na afloop ontvingen de bezoekers een Memoria Uitvaartzorg informatiepakket. Op deze bijeenkomst komt Miep van der Woude , ervaringsdeskundige wat betreft rouwverwerking, een interessante lezing geven met veel praktijkverhalen. Bij een rouwproces denkt men op de eerste plaats aan sterven.


Er bestaan echter in het leven heel wat andere verliessituaties die een enorme impact . Miep currently works at Gemeente Katwijk and studied at Kweekschool Leger des Heils. Op zondag september kregen envoy Miep van der Woude en zr. Miep Van Der Woude is located at Netherlands.


Miep van der woude

Tine de Bruijn hun aanstellingen uitgereikt voor respectievelijk Korpssergeant Majoor en Assistent Korpssergeant Majoor. Beiden vervullen zij deze taak al geruime tijd en we zijn hen dankbaar wat zij de afgelopen periode allemaal voor het korps hebben . Wat maakt je gelukkig en wat doet je verdriet? Het leven is niet alleen kommer en kwel als je ouder wordt!


Deze middag is ze bij ons te gast . Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.