vrijdag 19 april 2019

Mobiele tapwagen huren

Ben je op zoek naar de mobiele bierwagen voor je evenement dan ben je op het juiste adres! De tapwagens zijn lekker mobiel. Ons gamma is door de jaren heen zeer ruim geworden. Ook voor uw gelegenheid zullen wij dus ongetwijfeld de benodigde installaties kunnen voorzien.


Mobiele tapwagen huren

Vanaf nu kunt u ook bij ons terecht voor het huren van een Tapwagen. Sinds enkele maanden bieden wij ook een exclusieve tapcontainer mét koelcel aan. Dit is een zeecontainer die omgebouwd is tot tapwagen.


Aan beide kanten is een taptoog voorzien met twee tapkranen, die samen gebruikt kunnen worden. Tapwagens zijn perfect om te huren tijden grote bedrijfsfeesten, bruiloften en genoeg andere evenementen. Het gemak van het plaatsen van de mobiele tapwagen is de reden dat de tapwagen een graag geziene gast is op veel evenementen. Vrijwel alle soorten fusten kunnen worden aangesloten, zodat de gasten kunnen . De capaciteit per kraan bedraagt 2liter per uur.


Mobiele tapwagen huren

Aansluiting voor vrijwel alles soorten bier van het fust. Voorzien van sfeervolle LED verlichting. Luxe drankwagen te huur aangeboden voor al uw feesten of evenementen!


Deze mobiele drankwagen is voorzien van een hoogwaardige tap installatie,die zorgt voor een ijskoud biertje en geschikt is voor. De Pick Up is volledig ingericht als mobiele toog. Gezellig ingekleed als een café uit de jaren zestig met bijhorende krukken (12st).


Mobiele tapwagen huren

Met de tapwagen kan enkel vatenbier geschonken worden. Stella Artois, Leffe Bruin of Blon Westmalle of Chimay! Zoekt u originele bediening voor een drankje na de kerkdienst van uw trouw? Plant u een bedrijfsfeestje? Huur dan onze retro omgebouwde caravan met dubbele tapinstallatie, 2liter frigo, spoelbak, muziek en licht!


Wij zorgen voor een all-in concept met bediening, drank, hapjes en mobiele. Als het iets meer mag zijn, kan u bij Beer Express een zeecontainer huren die op uw event perfect dienst kan doen als tapwagen in Beringen. Als verrassingselement kan u bij Beer Express een omgebouwde zeecontainer of marktkraamwagen als tapwagen huren in Beringen. Op deze pagina vind je bedrijven die tapwagen huren aanbieden in België.


Met onze mobiele oldtimer tapwagen Maurice willen wij een authentiek chique gevoel creëren op uw feest. Bij de huur van Maurice zonder drankafname en personeel vragen wij steeds een waarborg van € 30op voorhand te betalen, dit voor eventuele schade aan meubilair, tapkraan. Onze tapwagens hebben een grote capaciteit waardoor zij goed geschikt zijn voor grote evenementen.


Voor elk evenement hebben wij een geschikte tapwagen. In overleg met u bekijken wij welk type geschikt is voor uw evenement. Naast een tapwagen kunt u bij ons een mobiele bar, mobiele tanks en een tapinstallatie . Faciliteitenverhuur voor evenementen, zoals tapwagens , mobiele barren, koelwagens,toiletwagens etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.