donderdag 25 april 2019

Papierversnipperaar bol

Papierversnipperaars koop je eenvoudig online bij bol. De papiervernietiger kan tot vellen tegelijk vernietigen. Op deze manier worden u vertrouwelijke informatie gegarandeerd vernietigd. De bak van liter maakt deze papiervernietiger geschikt voor op kantoor.


Hij is ideaal voor thuis en op kantoor. Vele aanbiedingen bij bol.

Capaciteit opvangbak: l. Uiterst compacte papiervernietiger voor individueel gebruik. Vernietigt in stroken van 7mm of snippers van 4x38mm. Veelal gratis verzonden! Deze geavanceerde Mercury papiervernietiger is ideaal voor kantoren tot personen.


De snippers ( veiligheidsniveau P-3) bieden voldoende veiligheid voor het vernietigen van vertrouwelijke documenten. Compacte en handzame papiervernietiger met een modern design. Door de snijcapaciteit van vel en het opvangvolume van liter is het een ideale papiervernietiger voor thuisgebruik of gebruik op een klein kantoor.

Star papiervernietiger 07SCD. Veiligheidsniveau: 1… Meer. Nu bestel maandag in huis. De middelgrote papierversnipperaar is een krachtpatser. Handig voor prive als mede zakelijk kantoor gebruik (kantoor papiervernietiger ). Het is simpelweg een handige en veelzijdige . Wilt u een betrouwbare papiervernietiger kopen?


Bekijk de beste papierversnipperaars voor thuis en kantoor. Kies minimaal voor een DIN P-of DIN P-shredder. Lees meer advies over papier shredders, papiervernietiging en richtlijnen. Welkom op ons Twitter-kanaal. Ontdek ons grote aanbod aan kantoorartikelen online.


Koop het nu goedkoop online! Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.