dinsdag 23 april 2019

Tijdschriftenrek muur

Vele aanbiedingen bij bol. Tijdschriftenrekken koop je eenvoudig online bij bol. A- tijdschriftenhouder - vakken zwart. Block Magazine Rack Magazinerek.


Tijdschriftenrek muur

Puhlmann tijdschriftenrek voor aan de wand - Kleur - RVS, Uitvoering - vak. Houd je tijdschriften en kranten netjes met een tijdschriftenrek. Op die manier vermijd je slordige stapels papier of willekeurige blaadjes her en der in huis.


Bovendien hoef je nooit je favoriete tijdschrift te zoeken wanneer je even tijd hebt om heerlijk ontspannen te lezen. Dus waar ligt de IKEA catalogus ook alweer? Bekijk ons cookiebeleid. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken.


Tijdschriftenrek muur

Ben je op zoek naar een tijdschriftenrek of wandrekje? Shop heel veel tijdschriftenrekken en wandrekken direct online op vtwonen. Slingerende tijdschriften, noties en bladen kun je allemaal kwijt in een design tijdschriftenrek die aan de muur hangt of bij de bank op de grond staat. Door de tijdschriften op te bergen kun je . Een metalen tijdschriften rek voor aan de muur van Present Time.


Je maakt hem zelf in een vier simpele stappen! Nieuw Ophalen of Verzenden. Het moet ongeveer even breed zijn als de hoogte van een tijdschrift. Leg de pallet ondersteboven en bevestig aan de onderkant ook een overdwarse lat. Maak vervolgens met een laatste lat het rek aan de onderkant dicht.


Tijdschriftenrek muur

Nu kun je het tegen de muur schroeven en je tijdschriften erin zetten. Handig tijdschriftenrek gemaakt van hout. Zijn gewicht is kilogram. Nooit meer rondslingerende tijdschriften!


Lees je graag, maar weet je niet waar je de hele collectie aan tijdschriften of kranten op moet bergen? Dan heeft PT hier een handig rek voor ontworpen. Dit stalen rek heeft vier opbergvakken en is eenvoudig aan de muur te bevestigen.


Tijdschriftenrek muur

Dankzij de zwarte kleur past dit tijdschriftenrek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.