maandag 6 mei 2019

Honingpotjes bestellen

Ronde honing potten zowel met als zonder deksels. In verschillende grootes van proefmonster en kinder honingpotjes als weg geef op de. Wij kunnen een groot assortiment potten en deksels leveren voor de verpakking van honing en jams. Zowel ronde als de hexagonale potjes. Bij ieder potje staat aangegeven welke maat deksel er bij hoort.


U kunt zo eenvoudig uw zak met deksels bij uw honingpotjes kiezen. Zit uw maat er niet bij ? Vind honingpotjes op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. De traditonele Nederlandse hoge- honingpot is die van 375ml (450gram), die op een jampot lijkt.


Daarnaast hebben we ook een pot met bijna dezelfde inhoud ( 385ml) in een lage uitvoering met een grote opening. Een honingpot die vergelijkbaar is met wat in Duitsland en België gemiddeld genomen gebruikt wordt. In de deksel is een honinglepel geïntegreerd. Het honingpotje kan niet in de vaatwasser schoongemaakt worden.


Honingpotjes bestellen

Als relatiegeschenk voor uw bedrijf, bruiloft of andere gelegenheid kunt u bij ons een gepersonaliseerd etiket op onze unieke honingpotjes krijgen. Doordat wij etiketten zelf ontwerpen en printen, is het mogelijk om uw potjes te bestellen met daarop uw eigen logo of boodschap. Heb het uitgezocht, en wil het graag delen. Flevohoning biedt u honing en verzorgingsprodukten.


De rubberen aflsuiting zorgt ervoor dat de honing lekker lang vers blijft. Met de dipper kun je makkelijk honing uit de pot scheppen. Ga je zelf bedankjes maken voor jullie gasten?


Honingpotjes bestellen

Met deze bedankdoosjes en - potjes kun je alle kanten op. De bedankdoosjes en -potjes zijn uniek, stijlvol en super leuk om te vullen. Vul ze bijvoorbeeld met lekkere bruidssuiker of doe er een leuk cadeautje in. Een persoonlijk labeltje eraan of een sticker erop en klaar. Bedank al je gasten op jullie bruiloft met een leuk honingpotje met gepersonaliseerd etiketje.


Dit glazen potje is goed te gebruiken als bedankje op een bruiloft. Ideaal als snoep- of honingpotje. Bij dit potje leveren we een gouden draaideksel. Afmeting (LxBxH):x x cm.


Honingpotjes bestellen

Klein honingpotje met verzonken greepjes aan beide zijden, 1 gerecycled glas. De weckpot wordt geleverd met. Honingpotje met kurk, mini, groen gerecycled glas, ml. Gebruik de honingpot voor het bewaren, presenteren en serveren van honing.


Op werkdagen voor 11:uur besteld , dezelfde avond nog in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.