vrijdag 3 mei 2019

Horeca koffie apparatuur

Voor goede koffie komen gasten graag terug. De gastvrijheid binnen horeca , gecombineerd met een perfecte kop koffie of thee maken het verschil. Bij XXLhoreca heeft u de keuze uit diverse premium kwaliteit automatische koffiemachines.


Dit zijn stuk voor stuk apparaten waar elke . Een horeca koffiemachine, espressomachine of koffiezetapparaat van Peeze is van hoge kwaliteit en uiterst duurzaam in gebruik. Professionele koffiemachines voor de horeca.

Peeze biedt een kwalitatief assortiment van koffiemachine merken zoals: Faema, Dalla Corte WMF, Animo en meer. Bekijk ze op onze website. Zoveel keuze in koffiezet apparatuur , maar wat bent u nu precies nodig? Lees over de verschillende mogelijkheden.


Als horeca ondernemer wilt u uiteraard de beste kwaliteit kunnen bieden aan uw klanten. Daar hoort uiteraard een horeca espressomachine bij die de beste koffie zet. Aan onze koffiemachines stellen wij dezelfde hoge eisen als aan de koffie uit onze koffiebranderij.


Koffiemachines voor de horeca. Zoekt u een betrouwbare koffiemachine voor uw horeca ?

Gratis installatie en training. Speciaal gebrand voor de horeca ! Fleur de Café verzorgt bovendien onderhoud en service aan uw espressomachine door heel Nederland. Onze koffiebonen zijn geschikt voor alle typen espresso apparatuur. Omdat wij uitsluitend top kwaliteit koffiebonen gebruiken, zijn onze espresso melanges bij uitstek geschikt voor professioneel gebruik.


Wij branden volgens de traditionele slow roasting methode. Hierdoor proeft u niet . De ene koffie is de andere niet en dat geldt ook voor de apparatuur. Tips voor de aanschaf van een koffiemachine die het beste bij jouw horecabedrijf past. In de horeca hebben koffiepercolatoren de funktie overgenomen voor het zetten van grote hoeveelheden koffie.


Voor kleinere hoeveelheden koffie en speciale koffies, zoals espresso, heeft men andere apparaten nodig. Dit soort apparaten voor espresso, cappucino en goede koffiezetapparaten voor kleinere volumes vindt . Segafredo Linea Bar concept voor de horeca. Elk met een eigen smaak en . Driekwart van de Nederlanders drinkt als afsluiter van een diner een kop koffie.


Dit is dan ook het favoriete koffiemoment van de gemiddelde Nederlander. Of u nou een hotel, restaurant, lunchroom of café heeft, overal wordt koffie gedronken. Een goede koffiemachine is voor de horeca dan ook onmisbaar.


Gebruikte horeca koffie espresso machines Dagelijks meer dan 1apparaten voorradig, welke udirect kunt meenemen.

Wij vinden dat goede koffie en goede apparatuur één zijn. Grimbergen Strombeek-Bever . Huishoudapparaten en elektronica maken ons leven zoveel gemakkelijker. Wassen, drogen, strijken, tv-kijken, stofzuigen,. Laat je koelkast of wasmachine het afweten?


Is je Miele stofzuiger aan vervanging toe, of droom je al lang van een Dyson? Waar moet je rekening mee houden als je een horeca koffiemachine wil kopen? Vijf belangrijke tips voor horeca -ondernemingen bij de aanschaf van een koffiemachine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.