maandag 6 mei 2019

Mini honingpotjes

Glazen mini potten rond ml met deksel. Klanten willen smaakkeuze met mini potjes kun . Ga je zelf bedankjes maken voor jullie gasten? Met deze bedankdoosjes en - potjes kun je alle kanten op.


Mini honingpotjes

De bedankdoosjes en - potjes zijn uniek, stijlvol en super leuk om te vullen. Vul ze bijvoorbeeld met lekkere bruidssuiker of doe er een leuk cadeautje in. Een persoonlijk labeltje eraan of een sticker erop en klaar.


Alle afbeeldingen weergeven. Klein honingpotje met verzonken greepjes aan beide zijden, 1 gerecycled glas. De groene kleur ontstaat door het opnieuw smelten van wit glas. Het glas wordt op een lagere temperatuur verwerkt, dit is energiebesparend en minder luchtvervuilend. Omdat dit een ambachtelijk product is kunnen kleur, dikte en formaat . Toevoegen aan Verlanglijstje.


Mini honingpotjes

Zo hebben wij Jellybeans in verschillende kleuren, vruchtenhartjes, pepermunthartjes en mini chocopastilles. Jullie kunnen alle kanten op met onze bedankjes glazen potjes. Peper- en Zout stel huwelijksbedankjes. Bekijk dit product en meer Glas- en aardewerk-producten op Action.


Deze bedankjes glazen potje . Jammakerij Groot Antink maakt al jaar jam in mini potjes. De laastste jaren kwam er steeds meer vraag naar kleine potjes. Vandaar dat we nu ook naast jam , chutney, mosterd en honing in ml. Mini potjes zijn leuk en handig voor vakantie, mensen die van afwisseling houden en om cadeau te . Met een kruidenpotje bewaar je eenvoudig kruiden en blijven ze langer vers.


Mini honingpotjes

Vaak worden kruidenpotjes in een set aangeboden, met of zonder kruidenrekje. Bij materiaal kun je kiezen uit kunststof, glas, rvs of meer. Stop met zoeken en kom naar Etsy, het platform waar verkopers uit de hele wereld hun creativiteit laten zien met handgemaakte en vintage producten!


Op Etsy vinden kopers als jij duizenden unieke en betaalbare mini potjes ! Laten we aan de slag gaan! Miniatuur jampotjes direkt van de leverancier. Dit schattige voorraadpotje kan worden gebruikt als jampotje, kruidenpotje of honingpotje , vanwege het kleine formaat. Het potje is gemaakt van glas en heeft een siliconen deksel, waardoor de inhoud langer vers. Ronde honing potten zowel met als zonder deksels.


Mini honingpotjes

In verschillende grootes van proefmonster en kinder honingpotjes als weg geef op de. Heb het uitgezocht, en wil het graag delen. Maar ze groeien snel en ze kosten handenvol geld. Slimme ouders kijken daarom eerst op 2dehands. Je (ver)koopt via deze afdeling.


Als de tijd eindelijk daar is dat u de honing van uw Beehaus kunt gaan oogsten, dan heeft u voldoende potten nodig om het in te bewaren. En deze honingpotten zijn daarvoor natuurlijk bij-zonder geschikt! In elke pot past ongeveer 125ml honing, het perfecte formaat om het in te bewaren of iemand cadeau te geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.