donderdag 30 mei 2019

Moderne keuken met bar

Moderne keuken met bar

Keukenloods bestaat uit webshop en winkels. Hebben jullie een kleine keuken , dan is een bar ook perfect om aan te eten. Dat scheelt veel ruimte voor een eettafel.


Moderne keuken met bar

Vooral wanneer je aan beide kanten van de bar kunt eten, fungeert de bar eigenlijk als een volwaardige eettafel. Gecombineerd met een aantal moderne , stoere of strakke krukken maakt dit de keuken met. Een bar in allerlei uitvoeringen. Welke stijl uw keuken ook heeft, u vindt altijd een bijpassende bar. Van een vintage bar tot een moderne bar , alles is mogelijk.


Kies voor de juiste afmetingen, kleur en vorm zodat uw keuken met bar een mooi samenhangend geheel vormt. Een keuken met bar kan in ieder gewenste keukenstijl worden gerealiseerd. Denk hierbij aan een landelijke, moderne of juist een nostalgische stijl. Eigenlijk is alles mogelijk. Dit geeft u veel vrijheid bij het ontwerpen van uw nieuwe keuken.


Heeft u al een idee wat u wilt? Maak dan gebruik van onze eigen KeukenCreator. Een kookeiland of toch een hoekkeuken of een rechte keuken ? Onze tips helpen je bij het maken.


Zo heb je net wat minder ruimte nodig én je creëert een gezellige bar. We hebben tal van kleuren en materialen om je moderne of landelijke keuken samen te stellen. In de L-keuken heb je de mogelijkheid om te kiezen voor onder- en bovenkasten en daarmee biedt deze opstelling veel ruimte voor opbergen. Verkrijgbaar in elke stijl.


Moderne keuken met bar

De hoekkeuken is open, ruimtelijk en het is mogelijk de L-keuken in nagenoeg elke stijl te verwerken. Stijlvolle grijze keuken. Een strakke moderne keuken met bar , een ruime . Met de kleur grijs kunt u alle kanten op. Grijs maakt een klassieke keuken stijlvol, vanwege zijn rustige uitstraling. De kleur past ook goed bij de moderne , strakke keukens.


Glanzende grijze kasten geven uw keuken namelijk een luxueuze uitstraling zonder dat het te kil wordt. Kortogrijs is chique, . Een U- keuken is ontzettend functioneel omdat alles binnen handbereik is. Er zijn meerdere werkvlakken die verschillend kunnen worden ingedeeld. Vooral in een grotere ruimte kan er creatief met de opstelling worden omgegaan.


Zo kun je één van de zijdes los in de ruimte plaatsen zodat er een bar of eethoek wordt . Dit is een praktische witte keuken met eetbar in houtkleur. Compleet uitgerust met Etna apparatuur. Bekijk de keuken online of in onze showroom! Brede zwarte industriële handgrepen en houtprint in de kleur Euca Mocca bij de bar en kastenwand geven deze keuken een stoere maar toch warme en gezellige uitstraling.


Het kookeiland van deze met strakke greeplijsten uitgevoerde moderne keuken is voorzien van een gezellig zitgedeelte. Inspiratie voor keukenopstellingen. Deze strakke, moderne keuken kenmerkt zich door de twee verschillende kleuren fronten wit en fango, stakke metalen grepen en de strakke.


Moderne keuken met bar

De aangebouwde bar zorgt voor een warme sfeer en een compleet plaatje. Afbeeldingsresultaat voor parallel keuken met bar. Heb je een kleine keuken ? NIet getreur met deze tips maak je de keuken van je dromen! Moderne hoekkeuken met kookeiland. In mat kristalwit met granieten werkblad.


Küchenland Ekelhoff (Nordhorn).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.