vrijdag 31 mei 2019

Modevakschool den haag

Van het werken voor een modeontwerpster tot het geven van cursussen. Met hulp wordt er voor klanten kleding op aanvraag genaaid. Met z`n vijven gaan we starten in de Binkin Den Haag.


Den Haag ,naailes, naailes Vlaardingen,naailes, Den haag ,sfifa naaien, starterscursus naaien,patroontekenen Den Haag , proefles patroontekenen, Marokkaanse naailes, marokkaanse fashion, ensaid den haag , patroontekenen den haag. YOLANDA FASHION MODEVAKSCHOOL.

Naailes volgen is niet alleen erg leuk, maar ook gezellig en leerzaam. Steeds meer mensen willen hun eigen kleding ontwerpen en mooie creaties maken. Tijdens deze lessen leer je een kledingstuk te maken naar eigen wens én op je eigen maat!


Het originele kleermakersvak . En we zijn weer volop begonnen met de opleiding of naailessen. In de avond en overdag hebben we nog enkele plaatsen open. Loop gerust eens bij ons binnen.

Zeer gezellige huiselijke sfeer, zeer. Rotterdam woensdagochtend en donderdag vanaf 13. Wat kan ik voor je doen? Je kunt bij mij aan de modevakschool een volwaardige en volledige opleiding volgen via het Ensaid systeem welke wordt afgesloten met een officieel diploma.


Je kunt in eigen tempo de opleiding volgen en afronden, want de lessen worden individueel gegeven. Er kan keer per jaar examen . Als je in deze sector wilt werken ben je creatief, trendgevoelig en ben je de consument steeds een paar stappen voor. HCH Cursussen en Modevakopleidingen - thuis studeren, of bij modevakscholen in heel Nederland.


Modevakschool en opleidingsinstituut HCH - welkom! De meest volledige site met ruim 66. AdresAdmiraal Helfrichlaan 74. Onze opleidingen worden afgerond met een diploma.


Ons lokaal is in het oude binkgebouw aan de Binckhorstlaan Wij werken met ooievaarspas. Woensdagochtend tussen 9. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.

Officieel moet je „spreken over de Technische school voor mode en kleding, maar de volksmond heeft het gewoon over de modevakschool. En wij zijn de beste, zeggen de beide adjunct-directeuren van de Haagse . De lessen kunnen gevolgd worden uur in de week of de tweedaagse cursus. Alles wordt afgerond met een Ensaid diploma waarbij je kunt gaan werken in een atelier of een eigen atelier te beginnen.


Kaart waarop bedrijfslocatie wordt weergegeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.