vrijdag 21 juni 2019

Indesit iwc 71451 eco eu

Indesit iwc 71451 eco eu

Deze machine behandelt al je wasgoed op de juiste manier! De Eco Time functie wast je kleding met minder . Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Populaire specificaties.


Indesit iwc 71451 eco eu

Laadvermogen (was), 7kg. Energieverbruik, 212kWh. Toerental centrifuge, 1. Een besparing die kan oplopen tot meer dan minder . De uitgestelde start stelt u in staat om op elk uur van de dag de was te doen.


Vandaag kopen met levering binnen één dag, dagen per week beschikbaar. De wasmachine is voorzien van maar liefst . Dit zorgt voor aanzienlijke besparingen op energie en water. Dankzij de uitgestelde startfunctie kunnen de wasbeurten naar wens worden getimed. Ben jij regelmatig in de sportschool te vinden?


Indesit iwc 71451 eco eu

Dit wasprogramma is de perfecte oplossing voor het wassen en beschermen van uw sportschoenen. De resterende tijd wordt weergegeven en hij heeft startuitstel en een geluidsignaal aan het einde van het programma. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Deskundig en eerlijk advies. Groot aanbod in alle modellen. Indesit wasmachine kopen bij Electroplace. Scherpe prijzen en snelle service. Per maand betalen mogelijk.


Bestel direct via Wasmachines. Productinfo van fabrikant. Resttijdindicatie Maximaal vulgewicht. Vous aidez les autres à faire leur choix via votre propre expérience. Geluidsniveau centrifugeren.


De plus, vous aurez chaque semaine une chance de gagner des 10- € et la gloire éternelle. Non, je ne recommande pas. Aanbiedingen bij lokale winkels in de buurt.


Indesit iwc 71451 eco eu

Verkrijgbaar bij shops vanaf € 28 (gemiddeld € 2800).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.