vrijdag 21 juni 2019

Speeltuin de torteltuin rotterdam rotterdam

Speeltuin de Torteltuin draait geheel op vrijwilligers. Wij zoeken dan ook mensen die ons een warm hart toedragen en zin hebben enkele uren van hun vrije tij bij ons in de speeltuin te willen doorbrengen. Elke 1e Donderdag van de . Alleen in de kerstvakantie is de speeltuin gesloten, in de andere vakanties zijn wij bijna elke dag geopend.


Kom jij ook lekker spelen, springen, rennen, klimmen en klauteren?

In de mooie groene omgeving staan diverse. Kom heerlijk spelen in een mooie groene omgeving op deze leuke speelplek in Rotterdam ! Vier je feestje in speeltuin de Torteltuin en speel met je vriendjes en vriendinnetjes lekker buiten! Omschrijving: De Torteltuin is een vrolijke groene kinderspeeltuin met een fort, een kabelbaan, . In de speeltuin de Torteltuin in Rotterdam Noord kunnen kinderen heerlijk spelen in een mooie groene omgeving.


Moet je een keer geweest zijn dus, in deze fijne speeltuin in Schiebroek. Bijna dagelijks geopend en op woensdagen en tijdens vakanties worden er extra activiteiten georganiseerd.

Ook leuk: vier hier kinderfeestjes! Opdrachtgever Dienst Sport en Recreatie Rotterdam. Pluk van de Petteflet is een kinderboek van schrijfster Annie M. Schmidt met tekeningen van Fiep Westendorp. Terug op de speeltuin , kunnen jullie met je groepje hetspookpad volgen in de speeltuin , als je durft! We eindigen bij het kampvuur, waar je ouders op je wachten, met warme chocolademelk en een spookverhaal.


Hier verveel je je geen moment! Op zaterdag mei is het weer klusdag bijde speeltuin. Iedereen die de speeltuin een warm hart toedraagt is welkom.


Er is al hard gewerkt op de NLdoetdag, maar er moet . Tegen een gering bedrag kan je het kinderpartijtje in de speeltuin te vieren. De kinderen krijgen natuurlijk ook wat te eten en drinken. De speeltuin is gelegen in het melanchtonpark, in de Rotterdamse wijk Schiebroek. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd. Lelystad - Het Belevenissen bos bestaat uit bijna hectare bos, weide en water.


Verspreid door het hele gebied liggen bijna honderd sportieve en avontuurlijke hindernissen, variërend van boomstammen over het water, klauternetten en talloze touwbruggen.

Leerlingen van de scholen Toorop MAVO en Grafisch Lyceum Rotterdam,. Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel! Verder vieren we Halloween, Sinterklaas , Pasen etc.


WAT KUNT U VERWACHTEN De Buurtscoot is aanwezig. NATUURSPEELTUIN DE SPEELDERNIS In de Rotterdamse deelgemeente Noord is een avontuurlijk terrein waar kinderen uit de buurt en daarbuiten komen spelen in en met de natuur. Er is zelfs een tipi en natuurlijk ook een vuurplaats, waar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.