maandag 1 juli 2019

Monitor verhoger

Zit u veel achter de computer? Maar zit uw monitor niet op de juiste hoogte? Dan is een monitorverhoger van WOLFF MOUNT de oplossing. Een verkeerde houding kan zorgen voor verschillende klachten.


Dit is dan ook één van de grootste kostenposten voor bedrijven in Nederland die u voor een gedeelte kunt oplossen door uw werknemers zo veel mogelijk ergonomisch te laten werken.

Door het gebruik van een monitorverhoger , krijgt u een betere werk houding. Wanneer u veel werkt aan een bureau in combinatie met een computer, is het belangrijk dat u een juiste zit houding heeft. Wanneer dit niet het geval is, kan dit lijden tot nek en rug klachten. Het is zeker belangrijk om een goede en in hoogte.


Wilt u een monitorverhoger testen? Vraag dan nu een gratis proefplaatsing aan bij Easy-Ergonomics! Vind monitor verhoger op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Dit stimuleert een rechte werkhouding en voorkomt overbelasting van de nek- en schouderspieren. Monitorstandaard Q- Riser 100. Addit monitorverhoger 900. Deze multifunctionele monitorverhoger biedt ook ruimte aan een telefoon of een set bureaubladspeakers.


Er is voldoende ruimte aan de onderzijde voor het opbergen van een toetsenbord . Omschrijving: Met deze Newstar monitorverhoger , model NSMONITOR5 creert uzelf de ideale werkhouding. Tevens is de uitstraling door helder acrylaat schitterend. Alle zijkanten en gaten zijn gepolijst voor een optimale . Een ideale oplossing voor meer ruimte op je bureau en ter voorkoming van nek -en rugklachten. Eigenlijk een onmisbaar onderdeel op kantoor.


Design monitor verhoger met keyboard houder voor een mooi ogende en efficiente werkplek. Zorgt ervoor dat de monitor tot een ergonomisch correcte hoogte gevracht kan worden. Ruimte voor alle keyboards. Product afmeting:3x 2x 1mm.


Met de Fellowes Smart Suites monitorstandaard verhoogt u uw computer beeldscherm tot ooghoogte.

Een goede kijkhoogte is onmisbaar voor een ergonomische werkplek en voorkomt nekspanning. De standaard heeft drie verstelbare hoogtes: . Deze monitor verhoger is geschikt voor platte beeldschermen tot en kg. Online of in één van onze winkels.


Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! De volgende dag in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.