donderdag 4 juli 2019

Montage ladegeleiders

Montage ladegeleiders

Blum MOVENTO het nieuwe geleidersysteem voor houten laden. Het nieuwste geleidersysteem. De KHZ1telescoopgeleider voor zwaardere toepassingen voorzien van een hoeklijn voor.


Gaat u ladegeleiders monteren ? Wij leggen het kraakhelder voor u uit dus kijk snel naar onze video hoe u laderails het beste kunt monteren. Het is een kogel ladegeleider , welke je dus niet uit elkaar kunt halen in delen. Ladegeleider verzinkt met een draagvermogen van kilogram. Opliggende en zijmontage mogelijk.


Dit type ladegeleider loopt letterlijk op rolletjes. Het is eenvoudig te monteren aan de zijkant van de la, tussen de lade en het meubel waar de lade in hangt. Bovendien zijn de lades gemakkelijk uit de geleiders te pakken, zodat je zonder problemen bijvoorbeeld een grondige schoonmaak kunt uitvoeren.


Montage ladegeleiders

Met Blum ladegeleiders maakt u eenvoudig uw lades op maat. Diverse maten uit voorraad leverbaar via Meubelinterieur. Ga je zelf meubels maken?


Dan zullen daar waarschijnlijk ook één of meerdere laden in komen. Een lade met ladegeleiders maken kun je zelf met de KARWEI klusinstructie. Een ladegeleider volledig uittrekbaar met inbouwlengte 5mm zal dus ook 5mm uitgetrokken kunnen worden. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging.


Montage ladegeleiders

HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Bij demontage van de lade trekt u de lade volledig uit (stap 2) en trekt u de lade aan het eind omhoog in één vloeiende beweging (stap 3).


U hoort een klik wat betekent dat de lade uit de ladegeleiders is getrokken. Nu kunt u de lade volledig naar u toe halen (stap 4) en zult u zien dat de lade los komt van de ladegeleiders. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Het meest brede deel van de geleider ga ik aan de romp van de ladekast monteren.


Montage ladegeleiders

Dat is eenvoudig want alle gaten worden zichtbaar als de ladegeleider , die uit drie delen bestaat, wat heen er weer schuif en inderdaad via grote gaten kan ik schroeven. Die wil ik aan het meest . Stalen ladegeleiders , wit geëpoxeerd. Meubelbeslagonline is de webwinkel voor meubelbeslag, interieurbeslag en overige meubelonderdelen. Voor opliggende montage.


Met ladedrager op kunststof rollen. Met geruisloze loop, na montage blijft de lade uitneembaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.