donderdag 4 juli 2019

Nivona onderhoudsmiddelen

Nivona Claris waterfilter voor alle Nivona Caferomatica modellenProfessioneel onderhoud. Uw machine benodigd extra zorg. Het CLARIS filter patroon NIRF 7Is speciaal ontworpen voor.


Doosje met Nivona reiniginstabletten is goed voor reinigingsbeurten. Ook voor uw Nivona Koffiemachine hebben wij de orginele onderhoudsmiddelen verkrijgbaar. Uiteraard kunnen wij u ook helpen indien u een ander merk thuis heeft staan.

Wij zien u uiteraard graag in de winkel of bestel het hier. Op deze pagina vindt u alle Nivona onderhoudsmiddelen om uw koffiemachine in topconditie te houden: een Nivona waterfilter, Nivona reinigingstabletten, Nivona ontkalkingstabletten, Nivona ontkalker en een Nivona cappuccino reiniger. Nivona koffiemachines zijn van Zwitserse kwaliteit en met een aantrekkelijk design.


Waterfilters in de kleuren wit, grijs en blauw. Regelmatig ontkalken maakt de volautomaten schoon en verzekert U van een volle koffie aroma. Deze maand een extra aantrekkelijke actie op de Nivona espressomachines!


DEZE ACTIE IS NIET GELDIG IN COMBINATIE MET DE INRUILACTIE! Met de volautomatische espressomachines van Nivona zet u in een handomdraai een heerlijke espresso, cappuccino of latte macchiato. De beste kwaliteit koffie voor de beste prijs.

Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een grote collectie Nivona espressomachines en onderhoudsmiddelen om uw Nivona espressomachine in de . Vanaf nu verkopen wij ook onze eigen reiniginstabletten! Het onderhouden van een machine kan een prijzige bezigheid zijn. Onderhoud u koffiemachine van Jura, Saeco of Nivona met onderstaande onderhoudsmiddelen. Bestel uw nieuwe Nivona CafeRomantica online of kom langs in de winkel in Nieuwegein.


Wij bieden altijd de officiële dealer garantie. NIVONA espresso machines en reparatie. Bij het zetten van heerlijke koffie of thee is werken met schoon apparatuur een vereiste.


Met ons uitgebreide assortiment onderhoudsmiddelen kun jij jouw machine en andere koffie en theezetters eenvoudig schoonhouden. Zo kun jij keer op keer de lekkerste koffie en thee op tafel zetten . De melkcooler houd u melk vers en koel voor een langere tijd. Hij is praktisch en het is een fraai vormgegeven accessoir voor alle Nivona volautomaten uitgerust met een Spumatore.


De RVS container kan eenvoudig worden aangesloten aan de melkslang van de Caferomatica modellen. Waar deze de melk onder .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.