dinsdag 2 juli 2019

Smoothie karnemelk aardbei

Haal het zonnetje in huis met deze heerlijk friszoete smoothie van karnemelk , meloen, aardbeien , sinaasappelsap en verse munt. Dit smoothie recept is makkelijk te maken, je hebt er alleen een blender en een citruspers voor nodig. Ook lekker en gezond: goji bessen, chiazaa lijnzaad en hennepzaad.


Het smaakt allemaal heerlijk bij de karnemelk. Karnemelk Smoothie Werkwijze.

Doe de karnemelk , de aardbeien en de banaan, honing en ijsblokjes in de blender. Ongeveer seconden laten mixen. In dit artikel focussen we echter op de aardbeien smoothies , want er zijn zo veel lekkere recepten met zo veel keuze.


Schil de mango en de banaan en snij in stukjes. Snij de passievrucht doormidden en schep de pitjes er uit. Doe het fruit in de blender. Voeg de karnemelk toe en blenden maar!

Maak de aardbeien schoon. Houd twee aardbeien achter voor de garnering. Pureer de rest van de aardbeien samen met de munt in een Blender of met een staafmixer. Schenk de smoothie in twee hoge glazen en garneer met de aardbeien en de takjes . Verdeel de karnemelk over de glazen en schenk er over de bolle kant van een grote lepel voorzichtig het sinaasappelsap erop, zodat de twee niet mengen. Druppel in ieder glas een theelepel honing.


Versier de cocktail hiermee. Giet de karnemelk erbij en roer er een schuimige drank van. Dit recept komt uit Boodschappen Magazine nr.


Omdat ik vanavond ga uit eten wil ik nu iets zoutloos als lunch. Dus heb ik even rondgezocht op internet naar een recept voor een lekkere, zoutloze en gezonde smoothie. Recept: – ca gram aardbeien (bevroren) – banaan in schijfjes ( bevroren) – 2ml karnemelk – eetl suiker (of honing of stevia). Zo maak je in een handomdraai een delicious.


En zo maak je de karnemelk smoothie : Doe de aardbeien , banaan, karnemelk , zoetmiddel en eventueel de . Mijn moeder heeft dit drankje uitgevonden toen we een overdaad aan verse zwarte bessen hadden. Je kan het ook proberen met rode bessen of een ander soort fruit - zoete, sappige frambozen, aardbeien of bramen zullen het ook goed doen!

Aardbeien protein smoothie. Mix alle ingrediënten samen in een blender of keukenmachine tot een glad geheel. Serving size: Calorieën: . Ooit al eens druiven gebruikt voor in een smoothie ? Dat is heerlijk, probeer deze aardbeien druiven smoothie maar eens! Banaan- aardbei smoothie.


Benodigdheden voor glazen: ½ grote rijpe banaan. Recept smoothie met aardbei en banaan en kiwi. Eventueel: el lijnzaa el chiazaad. Ik ging voor de variant van Optimel, omdat hier geen vet in zit.


Bovendien is er geen suiker aan toegevoegd. Normale vanilleyoghurt bevat veel suiker. Vanochtend ontbeten met een smoothie van geweekte haver in karnemelk , met bevroren stukjes banaan, mango en aardbei. Schepje honing en schepje amandelpasta erbij en klaar!


Had van het weekend heeeeel veel fruit gekocht op de markt en dat in stukjes gesneden en ingevroren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.