dinsdag 13 augustus 2019

Karton bedrukken

Karton bedrukken

Massief karton bedrukken doe je snel en voordelig bij Drukland. Bestel ons full color bedrukte display karton in alle mogelijke vormen zoals rechthoekig, contour gesneden of met een uitsparing bij Drukwerkdeal. Enkel- of dubbelzijdig bedrukt en direct op de plaat geprint. Uiteraard razendsnel geleverd ! Massfie karton bedrukken kan snel en goedkoop bij Flyerzone.


Karton bedrukken

Altijd gratis verzending! Karton bedrukken van de beste kwaliteit? Probo levert razendsnel karton voorzien van uw eigen print! Uitsluitend voor wederverkopers. Screenkan karton - bedrukking uitvoeren.


Door de fysieke eigenschappen van (350g) karton, kan karton niet door een offset-machine. Wel kan het eventueel geprint . Of je karton kunt printen? Maar wij hebben voor elke soort karton een oplossing! Bedrukte kartonnen borden voordelig bestellen bij Signdirect! Op maat gemaakt GRATIS bestandscontrole Achteraf betalen.


Karton bedrukken

Dat doe je bij DrukwerkConcurrent ontzettend voordelig en met 1 tevredenheidsgarantie. Flexo is de meest gebruikte druktechniek in de golfkartonindustrie en kan best vergeleken worden met de klassieke stempeltechniek. De flexo printtechniek is uitermate geschikt voor grotere aantallen.


De eenmalige kost omvat de aanmaak van de cliché die gebruikt wordt om het drukbeeld over te zetten . De borden zijn milieuvriendelijk en 1 recyclebaar. Laat jouw bord bij Drukzo drukken en wij zorgen ervoor dat je bord niet onopgemerkt blijft. Verschillende kartonnen displays met jouw eigen design laten drukken. Ideaal als promotiemateriaal. Maak een keuze en upload jouw design op onze website!


Karton bedrukken

Laat je eigen kartonnen meubel bedrukken en val direct op met een bedrukte kartonnen statafel. Leuk voor op een beurs, evenement of op kantoor! Laat uw dozen van karton bedrukken bij De Jong Verpakking. Nederlands grootste fabrikant en leverancier van sterke en voorbedrukte golfkarton transportverpakking. Jaarlijks vervaardigen wij ruim 2miljoen producten, waarvan het grootste gedeelte bedrukt is met een bedrijfslogo of merknaam.


Hiermee voorkomt u niet . Deze 8-delige set bedrukte kartonnen tabbladen heeft nog ruimte voor uitbreiding naar een 9-delige set. Het bijzonder formaat zorgt er voor dat de set mooi in het stalenboek voor gordijnen past. BoxDesign kan elk type cardboard display of kartonnen verpakking bedrukken naar uw ontwerp om maximale herkenbaarheid en commerciële impact te creëren.


Wanneer u een product in de schijnwerpers wilt zetten, kunt u een display van karton laten bedrukken met tekst en eventueel afbeeldingen. Denkt u hierbij aan palletdisplays, boekendisplays, folderbakken etc. Mudropak beschikt over een eigen ontwerpafdeling waar de displays op maat gemaakt worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.