vrijdag 30 augustus 2019

Keramische tegels gevel

Andre Dumont van ziekenhuis Oost in Genk. Waarom hebt u voor dit product gekozen? Als je aan keramische tegels denkt, is de kans groot dat je vooral tegels in de vorm van vloer- of wandbedekking voor ogen houdt. Maar wist je dat keramische tegels ook steeds vaker worden ingezet als duurzaam materiaal voor innovatieve architectuur? Innovatieve gevels met keramische tegels.


Zowel voor nieuwbouw als renovaties zijn keramische tegels en de door Mosa ondersteunde geventileerde gevelsystemen een ideale oplossing.

Natuurstenen gevels geven een unieke uitstraling en verhogen de isolatiewaarde waardoor u energiekosten bespaart. Nibostone levert kwaliteit en denkt graag met u mee. Noem één Belgische firma met een stevige reputatie in geveltechnieken en je komt automatisch uit bij Drooghmans in Balen. Een familiebedrijf dat al ruim jaar geventileerde gevels plaatst, de laatste jaren steeds meer met keramische XXL- tegels.


Ook in ons segment doet zich een duidelijke tendens voor naar die. Architect Daniel Isern ontwierp Hotel Ohla Eixample aan de Via Laietana in Barcelona. Het voormalige kantoorgebouw uit de jaren zeventig werd grondig gerestaureerd.


Klei wordt in een tegelformaat gebakken en deze tegels worden via een draagstructuur aan een dragende, geventileerde gevel bevestigd. Keramische tegels - Terracotta tegels.

De bevestiging kan zowel zichtbaar als onzichtbaar . Exclusieve en duurzame keramische bouwproducten van de . Naast lezingen over de vele technische aspecten van baksteenmetselwerk werd ook ingegaan op open gevelsystemen met keramische tegels. Vooral de geleverde verdieping aan informatie viel in goede aarde. De keramische tegel is een materiaal dat al lang uitgebreid gebruikt wordt voor het bekleden en decoreren van gevels. We geven wat meer uitleg.


De woontoren is ontworpen door Mei architects and planners. Op de tegels staan dichtregels, ontworpen door kunstenaar Milou van Ham en dichter Tsead Bruinja. De tegels worden geproduceerd door . Een fraaie gevel is één, een duurzame gevel twee.


Met de keramische geveltegels van Mosa Facades kan je verrassende nieuwe horizonten verkennen: van ongeglazuurd en natuurlijk mat tot geglazuurd in verschillende glansgradaties, kleuren en motieven. In systemen met zichtbare bevestigingen blijven de bevestigingen van de tegels aan de kant van de gevel zichtbaar, vanwaar men ze ook bekijkt. De onzichtbare bevestigingssystemen vergen tegels met achteraan voorzieningen voor het . De belasting waar het tegeloppervlak aan . De geveloplossingen in pure keramiek . Lander heeft passie voor keramiek , strekmetaal en aluminium en voor elk project is er een creatieve oplossing.


In de toepassing van deze materialen hebben wij in de loop der jaren veel kennis en ervaring opgebouwd. Wij streven naar optimale eindkwaliteit en eigentijdse architectuur en helpen u graag de vertaalslag te .

Het is een schitterende. Argeton heeft drie belangrijke voordelen. Moeding keramische gevelbekleding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.