woensdag 28 augustus 2019

Keukentrolley

Vele aanbiedingen bij bol. Keukentrolleys koop je eenvoudig online bij bol. Ontdek ons grote assortiment aan keukenaccessoires online. Vind nu voor elke soort keuken de passende keukenproducten hier. Koop nu goedkoop uw keukenproducten online.


De keukentrolley : extra ruimte in de keuken.

Kun jij je nieuwe keukenmachine, die stapel snijplanken en verzameling kruidenpotjes nergens meer kwijt, of kun je wel wat extra aanrechtruimte gebruiken, maar zit een verbouwing van de keuken er voorlopig niet in? Dan wordt het tijd voor een keukentrolley ! Let op: wordt verkocht zonder de spullen ;-). Zo goed als nieuw Ophalen.


Bespaar ruimte in je keuken met een keukentrolley ! Je weet nooit waar je die tientallen kruidenpotjes of die zak aardappelen kwijt moet. Een keuken is altijd te klein! Bestel eenvoudig en simpel jouw favoriete kast!


Gespecialiseerd assortiment keukentrolleys voor het slim en netjes opbergen van keuken voorraden en andere benodigdheden.

Bij Surprise Kookgerei, uw kookspecialist, kunt u zonder verzendkosten een stevige keukentrolley bestellen. Bekijk ons assortiment voordelige keukeneilanden en trolleys. Geef je keuken een heel nieuwe look met een houten of metalen eiland met of zonder wielen. Door de praktische wieltjes is de keukentrolley dé aanschaf voor elke type.


Stijlvolle, koperkleurige Tomado keukentrolley met wieltjes. Handig om bijvoorbeeld etenswaren in te bewaren, of om spulletjes in te vervoeren van de keuken naar de woonkamer. Met opbergverdiepingen. De metalen keukentrolley is voorzien van een exclusieve, Metaltex coating: Polytherm.


Deze hoogwaardige Butler keukentrolley is gemaakt door de allerbeste vakmannen. Prachtige kwaliteit die past in iedere keuken. Bijzonder aan deze uitvoering is haar kopshouten, van beuken hout gemaakte blad.


Kopshout betekent dat de balkjes rechtop aan el. Je wint aan opbergruimte en krijgt er nog een mooi accessoire bij. Een sieraad in de keuken, deze keukentrolley van bamboo hout met witte planken.


Voor de planken zit een metalen stang, zodat alles goed blijft… € 695. Ideaal voor een Horecazaak. Coolblue: alles voor een glimlach.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.