woensdag 28 augustus 2019

Naailes voorburg

Naailes voorburg

Bij CreaMies kun je in een ontspannen en ongedwongen sfeer leren naaien. De lessen zijn leuk, afwisselend en praktisch. De naailessen zijn erop gericht om heel snel de mooiste en leukste dingen zelf te kunnen maken.


Welkom bij de leukste naaistudio van Den Haag! Hieronder zie je ons steeds vernieuwde aanbod. Fréderique verteld over de naailessen bij Studio ZIP en de bruidsjurk die ze bij ons heeft laten maken: . Vrouwen en meisjes die het leuk vinden om te leren naaien en kleding te repareren, kunnen aansluiten bij de lessen.


Naaicursussen, naailessen en workshops voor kinderen, jongeren en volwassenen. Atelier voor jou geeft in de regio Den Haag eigentijdse naailessen , korte naaicursussen en workshops aan kinderen, jongeren en volwassenen. Wil jij je eigen kleding en accessoires leren maken? Naailes Den Haag en omstreken. Bekijk het complete naaicursus aanbod van Atelier voor jou.


Je kunt het zo gek niet bedenken, kortoontdek je eigen creativiteit! Voor wie is het bedoeld? Hoe gaat het in zijn werk? Je leert de beginselen van de naaitechniek. Binckhorstlaan unit C3.


MBM atelier is een jong bedrijf dat gericht is op het geven van naailessen , workshops, het maken van kleding op maat en kleine productie. Bij ons kun je ook terecht voor. Had je vroeger een ontzettend leuk kledingstuk, maar pas je deze niet meer of is het helemaal versleten? Dan kunnen wij jou verder . Meld je dan aan voor naailes of costumiere opleiding bij Modevakschool DAPR. Onder professionele begeleiding in kleine groepen, werk je aan je eigen ontwerpen.


Tijdens de naailes start je met de basis en word je stap voor stap wegwijs gemaakt. Bij Atelier Bonita-Loka kun je in een ontspannen en ongedwongen sfeer leren naaien. We bieden op dit moment versies aan: KIDS, TIENER . De manier waarop ik naailes geef, ligt dichter bij de techniek van couture dan van de confectie-industrie. De werkwijze geschiedt met respect voor de stof en het ontwerp. Dat geldt ook voor de afwerking.


Dat betekent dat je niet alles gedachteloos met de naaimachine doet, maar soms ook bepaalde delen met de hand . In Liens naaiatelier worden verschillende cursussen gegeven op verschillende dagen. Marokkaanse kleding als ook de opleiding kleding maken gegeven. Want iedereen is creatief! Textiele werkvormen dat is wat wij doen. Van naaien, breien en haken tot art quilten en vilten.


Dresscamp geeft naailessen en patroonteken-lessen. Leer bij dresscamp zelf je kleding maken. Zoek je een knutselclub, kinderatelier of creatieve kinderworkshop in Den Haag en omgeving?


Wij bouwen samen met bewoners, netwerkpartners en gemeente aan een prettige, veilige, betrokken samenleving waarin iedereen participeert. Het programma op de vrijdagochtenden is: 09.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.