vrijdag 30 augustus 2019

Whirlpool gt 288 sl

Whirlpool gt 288 sl

Whirlpool GT 2SL - Combi-magnetron. Deze magnetron heeft kookmethodes: magnetron, grill, crisp en turbo hetelucht. Met de Jet Defrost functie ontdooi je in een recordtij maal sneller dan in een klassie. Populaire specificaties.


Whirlpool gt 288 sl

Vermogen ( grill), 900W. Magnetronfuncties, Crisp, Klok. Top heteluchtoven-functie, ontdooien gaat heel snel en goed en ben heel tevreden over het kwaliteitbehoud. De Crisp-functie is ideaal, kip en aardappelen in de helft van de tijd klaar! Review criteria: Mogelijkheden.


Door deze functie kun je in zeer korte tijd gerechten bereiden met een mooie bruine bovenkant en met een . Productfiche whirlpool gt 2sl : Vind hier de karakteristieken, de handleiding en de accessoires van de whirlpool gt 2sl bij Vanden Borre. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Dankzij deze microgolfoven met Crispfunctie bereidt u heerlijke krokante gerechten. De Jet Start functie verwarmt razendsnel soep of drankjes en de Jet Defrost functie ontdooit gelijkmatig . Prijzen vergelijk vanaf € 1400.


Whirlpool gt 288 sl

Bestel de WHIRLPOOL GT 2SL nu bij MediaMarkt. Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Belangrijkste kenmerken. Inhoud ovenruimte: liter.


Gusto Combimagnetron met functies. Vergelijk in 1x alle winkels! Ontdek deze Keuken en eetkamer in onze webshop. Een 7Watt combimagnetron met een inhoud van liter. Dit vrijstaand model beschikt over een magnetron vermogen van 7Watt, een inhoud van liter en is eenvoudig te openen door middel van een handgreep.


Whirlpool gt 288 sl

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over . Laagste prijs €13bij Bol. We streven er naar dat wij de goedkoopste ondersteuning bieden op de door ons verkochte artikelen.


Top whirlpool gt 2user manual - images - manuel whirlpool gt 28 whirlpool gt 2sl kopen kieskeurig nl helpt je kiezen, mikrovlnn 2trouba whirlpool gusto gt 2mir zrcadlov 25 whirlpool gusto gt 2recensione e opinioni, whirlpool jet crisp gt 2transcom digital. Расположение: отдельно стоящая. Диаметр поддона: 2мм.


Внутреннее покрытие камеры: эмаль. Тип управления: электронное. Only the best brands for your home.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.