maandag 2 september 2019

Keukenstudio emmen

Van klassiek tot tijdloos design! De collectie kunt u bij ons in de showroom bekijken aan de 2e Bokslootweg te Emmen. Openingstijden: Maandag gesloten. Geen keuken is daarom te klein of te.


Eigenaar is Chris Leegstra.

De betrouwbare formule is gebleven. Het bedrijf heeft een frisse nieuwe start gemaakt maar dan met een nieuwe eigenaar. Bij de keukenstudio kunt u alle soorten keukens van modern tot aan klassiek . Op hetzelfde industrieterrein bevindt zich Jaap Knegt keukenstudio voor mensen met vooral een moderne smaak. Meest recente ervaringen keukens Emmen. Officiële opening is op woensdag december.


Gestopte keukenzaken Emmen. Tweede Bokslootweg Emmen.

Indien gewenst verbinden . Grote collectie vrijstaande fornuizen. Marcel Lubbers heeft banen functies op zijn of haar profiel. Werkbladen op de keukens uitgevoerd in Graniet, Composiet, Keramiek, Multiplex en Massief hout.


Wie heeft er ook slechte ervaring met keukenstudio Jaap Knegt te Emmen ? En dan met name de service! Berichten over keukenstudio emmen geschreven door SmulBoks. Van ontwerp tot installatie, inclusief wand- en vloertegels.


Wij geven ontspanning de ruimte! Het heeft een ruime showroom waar u in ontspannen sfeer vele keukenopstellingen kunt bekijken. Promo Reclame realiseerde o. Rue de la Gare AC Afbouw De Gaffel KroeseWevers Belastingadviseurs Marloes Levelink Gerechtsdeurwaarders en Incasso MediaSign. Keuken Flair Keukenboerderij Roswinkel.


E- magazine WoonSpiratie online. Wij bieden u dan ook de nodige inspiratie. Bosman Campers, Schutters, Gemeente Emmen. Peter van Dijk, De Brasserie, Zorgboerderij Gewoon Ik.

De Groene Trambrug, Melodie, Fam. Regiobouw, Hubo Prins, Gebr. Techniek Scholten, RSE, Fuhler Wegenbouw. BeWeRent, Alufox, Jelle de Boer. Wij zijn regelmatig op zondag geopend.


Telefoonnummers, adressen, e-mail, websites, openingstijden en meer vindt u op Bedrijvenpagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.