maandag 2 september 2019

Kinderfeestje sliedrecht

Mocht je liever thuis geen troep hebben, dan kom je gezellig naar het Krea Lokaal in Sliedrecht. De kinderfeestjes en workshops zijn uit te breiden met onbeperkt poffertjes of broodje(s) . Voor kinderfeestjes buiten Sliedrecht vragen wij een reiskostenvergoeding van € per kilometer met een maximale afstand van 20km buiten Sliedrecht. Woont u verder weg en wilt u toch een kinderfeestje aanvragen neem dan even contact op via ons contactformulier). Ben je enthousiast en wil je ons graag op je feest .

Mijn streven blijft om gevarieerde workshops voor jong en oud aan te bieden. Voor en door amateurs: kook workshops, bloemschikken, taarten maken, etagère maken…. Het aanbod zal regelmatig veranderen. Voor kinderen is er een kookcursus, diverse soorten kinderfeestjes met vooral veel knutselen . In de gezelligste sportschool van Sliedrecht kan je ook terecht voor een onvergetelijk kinderfeestje.


Onze freerunning hal is er klaar voor. Er is weer een nieuw kinderfeestje bij: ~ BONBONS MAKEN ~ Natuurlijk werken we met alleen de beste chocolade: Callebaut!

Je kinderfeestje kun je hier super vieren met je vriendjes en vriendinnetjes en de ouders die doen toch lekker stiekem mee. Je ouders kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie en natuurlijk iets lekkers uit onze keuken, . Hallo en welkom op kinderfeest. Op deze site krijgt u een overzicht van alle mogelijke kinderfeestjes bij u in Sliedrecht. Het unieke aan deze site is dat wanneer u uw plaats: Sliedrecht of postcode invoert u gelijk een overzicht krijgt van feestjes bij u thuis in Sliedrecht. De kosten die u ziet zijn inclusief reiskosten naar . Welkom bij het leukste en spannendste Indoorspeelparadijs van Nederland.


Er zijn gigantische klim en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens. Uniek survival kinderfeestje in de Biesbosch. We beginnen met camouflagekleuren schminken zodat je zeker bij het lasergame goed kan verstoppen.


Lekker klimmen in onze touwbanen tussen de bomen. Wie weet het hele survival parcours te volbrengen en verdient de meeste bonuspunten? Zwembad Zed en Sop zwemles. Je feestje in het Nationaal Baggermuseum.


Wisten jullie dat heel veel kinderen hun verjaardag in het Baggermuseum vieren? We hebben veel leuke dingen om je verjaardagsfeestje met vrienden en vriendinnen tot een echt succes te maken.

Je krijgt een rondleiding met allemaal leuke verhalen langs veel . JN Ammerzoden Plan een route naar Ravotten of kinderfeestje bij Hoppies. Zaterdagmiddag en het is. Burgemeester Feitsmapark Sliedrecht. Dagje uit naar een kinderfeestje in Sliedrecht.


Kinderfeestje in Sliedrecht. Zoek je het liever wat minder massaal tijdens je kinderfeestje ? Kijk dan eens om je heen in de directe omgeving van Dordrecht, hier vind je bijvoorbeeld activiteiten voor je kinderfeestje Papendrecht, Barendrecht, Sliedrecht , Zwijndrecht, Gorinchem of omgeving. Wist je trouwens dat Dordrecht in de volksmond vroeger . Alle links naar bedrijven in Sliedrecht voor uw kinderfeest of kinderuitje. Feestlocaties, spelletjes en activiteiten voor een kinderfeestje in de regio Zuid Holland. In Brasserie-Elco kunt u uw kinderfeestje vieren met frietjes of pannenkoeken eten en zwemmen of discozwemmen.


Wil je graag je kinderfeestje bij Shoeby Sliedrecht doen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.