donderdag 26 september 2019

Kledingreparatie rotterdam noord

Kledingreparatie rotterdam noord

Naadloos Bergselaan 271a. Blaas uw lievelingskledingstuk nieuw leven in met onze vakkundige kledingreparatie of laat geheel naar uw wensen kleding aanpassen! Wij hebben alle nodige kennis, gereedschappen en materialen in huis om een spoedig en deskundig herstel . Voor kledingreparaties als stoppage, het verlengen of verkorten van broeken en het inzetten van ritsen gaat u naar één van deze naaiateliers. De oude kleermaker Jani en zijn vrouw Arina zitten aan tafel voor een.


Kledingreparatie rotterdam noord

Kledingreparatie in Noord , Rotterdam. Welkom in het centrum van Rotterdam ! Alle soorten kleding (ook gordijnen) naaien, verkorten, langer maken of innemen. Voor herstelwerkzaamheden en het vermaken van uw dierbare kleding. In veel gevallen klaar terwijl u wacht. Het duurt min om van Brug . Maestro is een authentieke kledingatelier.


Als gediplomeeerd kleermaker leveren wij onze diensten aan vooraanstaande modewinkels in het hartje van Rotterdam. Ons Atelier aan de Mauritsstraat verwelkomt ook bezoekers met de wens om hun kleding mooi passend te maken. Het resultaat is een kwalitatief zeer hoogstaande Kleermakerij, gelegen aan de prachtige Eendrachtsweg in het centrum van Rotterdam.


Atelier Kaya biedt u traditioneel vakmanschap, vriendelijke prijzen en een persoonlijke benadering. Wij zijn een kledingreparatiebedrijf in het breedste zin van het woord. Van het repareren van kledingstukken, tot het maken van gordijnen. Wij ontvangen dagelijks onze klanten bij ons atelier aan de Burgemeester van Walsumweg, ook wel bekend bij de kubus woningen in Rotterdam. Goudse Ster onderscheid zich met.


Voldoet een kledingreparatie niet aan uw eisen, dan herstellen wij deze opnieuw en zonder extra kosten. Indien u ons atelier bezoekt kunt . De Wasserette heeft een centrale ligging en is goed bereikbaar. Wasserette Wintax heeft meer dan jaar ervaring in het reinigen van textiel.


Uiteraard is onze winkel geopend tijdens kantoortijden, maar ook hierbuiten kunt u altijd bij ons terecht: dankzij onze 24-uurs service. Enkele jaren geleden werd Stomerij Centra door Elle magazine uitgeroepen tot beste stomerij van Rotterdam. Maar de komst van de euro was niet goed voor de zaak en in plaats van te wachten tot ze ten onder gingen besloten Rafo en zijn broer in te krimpen.


Ze begonnen een zaak in Zwijndrecht en . Mehmet Yigit is verhuisd naar de Koningslaan in Het Lage Lan vlakbij de Prinsenlaan, in Rotterdam -Prins Alexander. Hij heeft daar en mooie en grote winkelruimte betrokken. De klanten kunnen ter kennismaking nog tot eind oktober profiteren van . Wij kunnen al u kleding herstellen of verstellen. Zoals: Nieuwe rits zetten in een jas of een broek. Broek inkorten of smaller maken.


Kledingreparatie rotterdam noord

Mouwen inkorten van een overhemd of een colbert. Wij bieden diverse diensten aan. Neem gerust contact op voor meer informatie. Beste klanten wij zijn verhuisd naar bergse dorpsstraat b.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.