dinsdag 3 september 2019

Sinaasappel smoothie recepten

Op zoek naar een gezond smoothie met fruit dat je altijd goedkoop voorhanden hebt? Maak dan van deze lekkere en makkelijke sinaasappel smoothie recepten. Een voorbeeld van een voedzame en verse smoothie is de banaan- sinaasappel smoothie. Probeer eens een verse banaan- sinaasappelsmoothie. Oscar Helm (afslankcoach) heeft een simpel te volgen weekmenu incl.


De aardbei zit vol vitaminen en de banaan is ook goed voor je lichaam!

Een twist op de klassieker! Een heerlijke smoothie die het hele jaar door te maken is. Een erg lekkere dorstlesser met vers fruit! Zoek je nog een snel en makkelijk receptje voor een lekkere smoothie naast je Paasontbijt? Deze smoothie maak je zo, en is het zonnetje op tafel!


Sinaasappel Vanille Smoothie. Vooral dankzij de spinazie is deze smoothie ook weer enorm alkaliserend. Smoothies zijn zo verschrikkelijk simpel om te maken en nog super lekker ook nog eens.

Dat maakt het een gezonde start van de dag. Een overheerlijke smoothie van wortel, banaan en sinaasappelsap , die maak je met dit recept. Deze tropische smoothie is super makkelijk en snel te maken. En: hij is heel verfrissend! Bekijk hier hoe makkelijk je dit kunt maken.


Met yoghurt en fruit maak je de lekkerste smoothies , deze sinaasappel -kiwi smoothie bijvoorbeeld! Een lekker verfrissend drankje op een zomerse dag. Met een theelepel gember heeft u een lekkere remedie tegen een hoog cholesterolgehalte. Me niet aan de verhoudingen gehouden maar het was wel super lekker!


Beoordelingen van onze andere internationale sites. Fris en fruitig de dag beginnen? Een drinkontbijt met sinaasappel , banaan en havermout is dé ideale manier! Snel klaar en super gezon proost!


Deze mango banaan smoothie met sinaasappel is heel erg lekker en het is zo simpel om een mango smoothie te maken! Stop wat mango en yoghurt in de blender, even mixen en je bent klaar. En deze snelle smoothie is behalve lekker ook nog eens super gezond.


Aan een van onze favoriete smoothies met sinaasappel en banaan hebben we aardbeien toegevoegd. Wil je er een drinkontbijt van maken?

Voeg er dan twee kopjes havermout aan toe. Dat is pas voedzaam en snel de dag beginnen. Vandaag weer een smoothie recept , omdat wij van smoothies nooit genoeg kunnen krijgen!


Een smoothie is lekker bij het ontbijt maar ook gewoon tussendoor. Vandaag een smoothie met banaan, sinaasappel en blauwe bessen. Bijna alles kan in de blender recepten van smoothies in overvloed.


Van aardbeiensmoothie tot groene smoothie. Recept ” De smoothie van V: met mango, banaan, kiwi, sinaasappel en grapefruit Categorie: Dranken, Smoothies Aantal personen: 2-Bereidingstijd: ca. Ingrediënten: mango banaan kiwi sinaasappel grapefruit Voorbereiding: Maak de mango schoon, en snij ze in stukken. Ontdek meer: Warm Chocoladetaartje.


Schil de mango, halveer en verwijder de pit en snij hem in stukken. Snij de banaan in stukken. Pers de sinaasappels uit.


Doe alles in de Blender en mix het tot een smoothie ! Schenk het in longdrinkglazen en zet er een rietje in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.