donderdag 5 september 2019

Theeglas met naam

Meer informatie over het gegraveerde theeglas : Doorsnede: 5cm. Personalisatie: met naam of tekst. Kleur gravure: wit, dus jouw cadeau wijkt iets af van de voorbeeldafbeelding.


Extra: vaatwasserbestendig. Een logo in het theeglas laten .

Laat een theeglas met naam graveren. Creëer een uniek en persoonlijk Moederdag kado! Maak jouw theemomentje extra leuk met een persoonlijk theeglas met je eigen naam ! Dit fijne theeglas is lekker groot voor éxtra veel thee! Leuk voor jezelf, of om cadeau te geven!


Een super gaaf cadeau: een theeglas met naam ! Het theeglas is gemaakt van frosted glass.

Heerlijk een bakje thee drinken uit dit theeglas met naam. Een theeglas met naam is erg leuk om cadeau te geven voor welke gelegenheid dan ook. Je kunt denken aan Moederdag, verjaardag, huwelijk of . Met dit glas met gravure bent u verzekerd van een origineel en leuk cadeau.


Een prachtige set Royal Leerdam theeglazen met naam gegraveerd. Ook als set van verkrijgbaar. Theeglazen graveren met naam , logo of tekst? Het graveren van theeglazen is erg leuk voor op feestjes en ideaal als cadeau!


De levertijd van de gegraveerde thee. Op zoek naar een bijzonder leuk geschenk? Verras mama, papa, juf of meester met een gepersonaliseerd theeglas. Laat het theeglas graveren met naam of tekst. Verras jouw moeder, zus, broer, buurvrouw of de juf van jouw kind(eren) met een eigen theeglas.


Dit gepersonaliseerde theeglas is een prachtig. Geef een leuk en persoonlijk theeglas cadeau! Op het theeglas wordt ge-etst.

Deze glazen kunnen dus zonder. Voeg toe aan winkelwagen. Levertijd - werkdagen. Wij hebben prachtige theeglazen, met namen of afbeeldingen op verzoek! Ze worden speciaal voor u gemaakt.


Laat u even weten wat u erop wilt hebben?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.