woensdag 4 september 2019

Vest 108 dordrecht

Beleef de unieke sensatie! Kies uit een van onze diverse workshops om samen te doen met je vrienden of speel een spannende citygame in het centrum van Dordrecht. Op deze locatie vind je ook spannende escaperooms! Maar geen zorgen natuurlijk is het maar een spel. Een ervaring die je nooit meer vergeet!


Reizen met het openbaar vervoer? Reis dan naar station Dordrecht. Vanaf daar is het ongeveer minuten lopen naar de escape room.


Bedrijfsruimte huren of kopen op Vest 1in Dordrecht ? RealEscapeRoom in Dordrecht , reviews by real people. The Precious Room in Dordrecht (Nederland) - Reviews, openingstijden, kosten en informatie van deze escape room. The Bath Room in Dordrecht (Nederland) - Reviews, openingstijden, kosten en informatie van deze escape room. The Class Room in Dordrecht (Nederland) - Reviews, openingstijden, kosten en informatie van deze escape room. Real Escape Room is gelokaliseerd bij Fundustry Dordrecht.


Vest 108 dordrecht

Escaperooms voor 2-personen van Eventsbakery in Dordrecht of Rotterdam. Doel: binnen één uur ontsnappen! Aerobic Studio Trudy Overduin . Recommended length of visit: 1-hours. Naast spannende kamers, bieden wij ook een kamer zonder schrikeffecten, dus voor ieder wat wils! Gemeente: ▻ Gemeente Dordrecht.


Ben je bekend met de Escape Room(s)? En zo ja, heb jij het wel gehaald? Goed om te weten: het centrum van Dordrecht is nagenoeg autovrij. Parkeren kan in de nabijgelegen garage (Korte Kolfstraaat 235). PParking Drievriendenhof is gelegen in het centrum en biedt het goedkoopste uurtarief van Dordrecht Centrum.


Vest 108 dordrecht

Albert Heijn maakt dagjes uit momenteel extra leuk, want met hun spaaractie krijg je je tweede entreekaartje gratis. Hier moet je zijn in Dordt. Arthouse BB Dordrecht ligt in het historische centrum van Dordrecht , op 1meter van de centrale markt en vlak bij het Dordrechts Museum.


De nieuwste rage van Nederland. Door samenwerken, oplossen van raadsels en verborgen hints ontsnap je uit de kamer (misschien). Lukt het jou om te ontsnappen uit de spannende escaperoom? Groepsarrangementen en activiteiten. Diverse creatieve workshops en actieve citygames zowel voor groepen als individuelen.


Vest 108 dordrecht

Zie website voor agenda inloopworkshops. Na bestelling van uw e-ticket ontvangt u een bevestiging per e-mail. Daarnaast ontvangt u binnen minuten een aparte e-mail met uw unieke code.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.