woensdag 2 oktober 2019

Koekblik blokker

Met deze glazen koektrommel ziet u nog precies wat u in huis heeft! De koektrommel is gemaakt van gegalvaniseerd staal en is ideaal om de heerlijkste koekjes in te bewaren. Het koekblik uit de oer-Hollandse serviesset van Wiebe van der Zee. Uw huisgemaakte koekjes blijven langer vers in de Koekjestrommel van Blokker.


Winkels waar koektrommel vaak in de folder staat.

Bij welke winkels vind je regelmatig koektrommel acties? Het is altijd handig om te weten bij welke winkels je terecht kunt voor een bepaald product. Wij houden het assortiment nauwkeurig in de gaten.


Landleven koekblik rond 22x9cm. Boerenbont koekblikBoerenbont is met zijn herkenbare blauw-groen-rode kleuren al meer dan een . Vergelijk en koop goedkope Koektrommels online bij ShopAlike. Ontdek ons grote assortiment aan keukenaccessoires online.


Koop nu goedkoop uw keukenproducten online.

Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. Deze pagina toont koektrommel folder aanbieding bij Xenos - details. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen . Koekblik 3-laags - 22xcm. Driedelig koekblik om koekjes, snoepjes en chocolade in te bewaren.


Bewaar je koekjes in dit grote retro koekblik met deksel. Een vershouddoos is ideaal voor het bewaren van voedsel. Hou er rekening mee dat er speciale vershouddozen voor bepaalde voedingsmiddelen zijn.


Denk bijvoorbeeld aan een broodtrommel, lunchbox, cakedoos of koektrommel. Bedenk verder in welke porties je voedsel wilt bewaren, of je het vershoudbakje wilt . Voor iedereen een voordeel. Vind koektrommel op Marktplaats.


Onze potten en blikken zijn praktisch en stijlvol, voor een opgeruimde keuken, vers voedsel en een moderne, verzorgde stijl. Leuke koekblikken voor zelfgemaakte koekjes. Verse stroopwafels verpakt in een echt Hollands Delfts blauw blik.


Heerlijk voor onderweg, op het werk of thuis op de bank.

Ook leuk om als cadeau te geven. Er zitten acht stroopwafels in het blik. In de hal van het nieuwe pand van Quooker in Ridderkerk hangt het houten frame van een oude, Duitse vouwkano.


Het is gemonteerd op een uitvergrote kaart van de Noordzee - van Katwijk aan Zee naar het Britse kustplaatsje . Het blik staat vol met illustraties van items waarmee je het blik kunt vullen. Vul het blik met zelfgemaakte koekjes of leuke herinneringen! U kunt alle items met de verschillende motieven moeiteloos met elkaar combineren voor een prachtig . Hoog opbergblik van metaal, bedrukt met affiche van Absinthe. Handig voor koekjes, snoep, ete.


Laag opbergblik van metaal, bedrukt met de bekende affiche van Chat Noir (zwarte kat). A bit of Blond every day! Amsterdam laag blik Chat Noir metaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.