donderdag 3 oktober 2019

Koekblik rond

Mooie koekblik rond wit, perfect om lekkernijen in te bewaren. Het blik kan bedrukt worden, maar embossing is ook mogelijk. Daarnaast kunnen wij ook de vulling (koek of taartje) voor dit blik verzorgen! Dit nostalgische servies van kunstenares Alie Kruse- Kolk brengt direct de sfeer van het landelijk wonen in huis.


Koekblik rond

Het Marjolein Bastin Flox met vlinder ronde koekblik uit de lijn Sketch of Nature maakt het altijd leuk om de koekjes op tafel te… Meer. Ronde koekblikken kopen? Mooie kwaliteit koekblik rond ook leeg te bestellen zonder opdruk.


Een basic rond wit koekblik, om bijvoorbeeld af te vullen met snoepjes of koekjes. Goede prijs en snel geleverd! Een rond gestippeld koekblik van bij cm. Een leuke en handige manier om je koekjes te bewaren.


Koekblik rond Landleven van het Servies van Alie Kruse-Kolk. Er zijn veel verzamelaars van koektrommels. De koektrommel wordt soms als metafoor gebruikt om ouderwetse Nederlandse zuinigheid te karakteriseren: Als je op bezoek gaat bij iemand in Nederland dan krijg je één koekje en vervolgens gaat de trommel dicht. Bij dit presenteren gaat een uitdeler met het koekblik rond. Mooi, rond koekblik met deksel.


Geel, oranje, bruin, wit gestreept. Meerdere blikken beschikbaar. Neem ook een kijkje bij mijn andere advertenties voor. Koekjestrommel met keuze opdruk. De opdruk wordt geplaatst op het deksel met zwart vinyl.


Koekblik rond

De “best baked cookies from” heeft de mogelijkheid om een eigen naam in te vullen. Boerenbont koektrommel rond. Pomme pidou Koektrommel Kip Sweet Matilda Xl Rood met harten.


Afmeting: 1ml - d48mm. Dit koekblik is ideaal voor het bewaren van koekjes, die je dan in stijl aan je gasten kunt serveren. Je koffietafel is compleet met bekers en petit fours. Het koekblik is onderdeel van het Sketch of Nature servies van Marjolein Bastin. Marjoleins liefde voor de natuur zie je terug in haar gedetailleerde illustraties.


Koekblik rond

Vertalingen in context van koekblik rond in Nederlands-Engels van Reverso Context: Wind of geen win hij drijft niet hulpeloos als een koekblik rond , zoals wij. Deze tijdloze koektrommel voorzien wij van een shiny stickeropdruk op deksel en rondom op het blik. De blikken worden geleverd met een Lekkere vulling.


Dit product is op voorraad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.